Är du en junior applikationsspecialist?

Plats
Göteborg
Annonserat
den 24 november 2021
Stängs
den 30 december 2021
Ref:
1e9c5e4b-adbc-4a88-8efd-1edab5d53f51
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Experis söker just nu en applikationsspecialist till en av våra kunder. Är du en noggrann, social och driven person som brinner för IT? Är du dessutom en ambitiös och plikttrogen person som vill hantera datorsystem och dess drift? Då är detta rätt tjänst för dig!

Om tjänsten

Som applikationsspecialist är du ansvarig för driften av tekniska lösningar för Mainframe. Du säkerställer att systemet fungerar, utvecklas och underhålls. Du kommer i förebyggande syfte föreslå förbättringar och genomföra dem, samt hantera larm och andra incidenter.

Det viktigaste för den här tjänsten är att du har en vilja att lära dig nya saker och att du är nyfiken på att bredda dina kunskaper inom IT. Erfarenhet av Mainframe är meriterande men inget krav. Du kommer att få en gedigen upplärning på plats gällande rollen men även applikationerna.

Din profil:Du är en social person som har lätt för att samarbeta med kollegor inom din avdelning men även med andra kollegor på andra avdelningar. Du är inte rädd för att ta initiativ och driva på arbetet samt är bekväm med att arbeta självständigt i samråd med ditt team. Du är en person som tar ett stort ansvar och trivs med att arbeta strategiskt och planera långsiktigt. Vi ser gärna att du är öppen för att jobba olika tider på dygnet då tjänsten innnebär skiftarbete. För att passa i rollen bör du kunna hantera en arbetsvardag med högt tryck och vi ser gärna att du har ett stort intresse för IT! Vidare ser vi att du:
  • Har relevant utbildning och/eller erfarenhet av IT
  • Talar svenska och engelska i tal och skrift


Har du frågor?
Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila kandidatansvarig Ebba Folkesson på ebba.folkesson@se.experis.com

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tillsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Konsult hos oss

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb