Digital Workplace Specialist till PostNord Strålfors!

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 24 november 2021
Stängs
den 1 januari 2022
Ref:
d143d90b-008c-4fcd-8414-5ab6995db209
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en specialist inom Digital Workplace som attraheras du av att få arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö i ett av Nordens ledande företag inom digital kommunikation? Har du ett brinnande intresse för vad den digitala transformationen skapar? Då ska du söka till PostNord Strålfors Nordic IT!

Vi förstärker nu vårt team med en specialist inom Digital Workplace till Nordic IT. Vårt dagliga arbete handlar till stor del om att arbeta tätt tillsammans med vår verksamhet och dess användare.

Vem vi sökerVi söker dig som är strukturerad och driven. Du är noggrann, flexibel och resultatinriktad med tydligt fokus på förbättring och utveckling. Service ligger alltid dig varmt om hjärtat och är en av dina främsta egenskaper. Du brinner för att skapa goda kundupplevelser och har en fallenhet för att utveckla ett kvalitativt, professionellt bemötande. Genom dina tidigare erfarenheter har du en god affärsförståelse och en bred IT-kompetens.

Vi söker dig som har följande kompetenser:

  • Högskoleexamen inom IT, Teknik eller annan eftergymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl tal som skrift
  • Driven och strukturerad person med hög integritet och självständighet
  • Mins 3 års erfarenhet från Digital Workplace
  • Office365
  • PowerShell
  • Azure

Som person är du ansvarstagande och strukturerad. Du är en proaktiv och serviceinriktad problemlösare. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i team. I den här rollen är det även viktigt att vara lyhörd och har en förmåga att under stress finna rationella och smidiga problemlösningar. Förändringar är inget som skrämmer dig och du har lätt för att göra snabba växlingar i arbetstempot.

PostNord Strålfors - Din Digitaliseringspartner

PostNord Strålfors utvecklar och tillhandahåller kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter att skapa starkare och mer personliga kundrelationer. Med vår digitala plattform levererar vi sömlös kommunikation, oavsett vilka kanaler mottagaren kräver.

Läs mer om oss och våra lösningar HÄR .

PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen - en ledande leverantör av kommunikations- och logistiktjänser i Norden. Vi har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland och våra ca 700 medarbetare skapade 2020 en omsättning på ca 2 miljarder SEK.

Vi erbjuder dig en kreativ miljö med erfarna kollegor. Du kommer att ställas inför tekniska utmaningar som är både stimulerande och lärorika. Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar PostNord Strålfors med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT-chefer och specialister. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, alternativt jenny.flygare@se.experis.com . eller Luka Jovovic på 072-205 88 87, luka.jovovic@se.experis.com . Du söker tjänsten via ansökningslänken på www.experis.se . Notera att urval kommer att ske löpande, varför du gärna får söka så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb