Experis Academy söker juniora IT-konsulter inom embedded!

Plats
Göteborg
Annonserat
den 24 november 2021
Stängs
den 3 december 2021
Ref:
c948ae5a-ae12-435f-8275-d37ba9bf2da0
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du nyutexaminerad inom IT? Tycker du om att med hjälp av programmering koppla upp ditt hem eller skapa lösningar som förenklar ditt eller dina bekantas vardag? I så fall kan du gå vår betalda utbildning och specialisera dig för att ta vidare intresset och börja arbeta med det professionellt via oss! Vi kommer påbörja ett nytt Accelerated Learning Program med inriktning Embedded Software med start i januari 2022. Vill du vara en av dem?

Vad får du hos oss på Experis Academy?
Experis Academy är en unik möjlighet för en karriär inom IT -branschen. Våra Accelerated Learning Program inom systemutveckling är utformade efter arbetsmarknadens krav och vi hjälper dig till att få möjligheten att arbeta hos Sveriges ledande företag. Hos Experis Academy lär du dig och utvecklar teknik som efterfrågas på marknaden och garanterar dig en spännande karriär. Experis Academy är en av de största arbetsgivarna för IT-akademiker i Norden och vi är en del av den internationella koncernen ManpowerGroup.

Vad innebär vår Embedded Software Graduate-utbildning?
Nästa start av våra Accelerated Learning Program är i januari 2022, där du kommer gå inriktningen inom Embedded Software. Du är anställd från dag ett där du i första delen av programmet startar med en intensiv utbildningsperiod som sträcker sig över 3 månader. Utbildningen genomförs i högt tempo och är en kombination av teoretisk undervisning och praktiska övningar. I Embedded Software Graduate kommer du bland annat att genomföra en virtuell studie som består av tre olika moduler med C ++-programmering, inbyggda system och mikrokontroller samt ett Linux & Qt-bibliotek.

Efter utbildningsperioden påbörjar du en 12 månaders specialiseringsperiod hos ett företag i regionen där du arbetar och vidareutvecklar dina kompetenser du lärt dig tidigare. Efter du avslutat dessa sammanlagda 15 månader ges du möjlighet att bli anställd hos det företag du haft din specialiseringsperiod på. Vårt gemensamma mål är att du ska vidareutvecklas och kunna bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos.

Under programmet kommer du att lära känna andra personer i samma program som dig, samt de personer som studerar andra inriktningar av våra Accelerated Learning Program på samma ort som dig. Du kommer även att kunna skapa ett stort nätverk hos Experis Academy som du har nytta av när du är ute och arbetar inom IT-branschen framöver. För att lyckas och trivas på programmet tror vi att du är en motiverad och ansvarstagande lagspelare med en stark vilja att utvecklas.

Under utbildningen kommer du att fördjupa dig i följande tekniker:
C ++, Linux, DevOps, Qt Framework, Microcontrollers, Jenkins, Hardware & Software Testing, CI/CD, IoT

Läs gärna mer om detta och våra andra program för Java och .Net hos Experis Academy på vår hemsida .

Vi söker dig som har:
  • En minst 2-årig eftergymnasial utbildning inom ett IT-relaterat område - vi tar såklart hänsyn till om du är i slutskedet av dina studier
  • Möjlighet att starta programmet i januari 2022
  • Lust och motivation att utvecklas till en specialist inom embedded-programmering
  • Lätt för att förstå och lösa komplexa logiska problem, och kan samtidigt kommunicera dem för andra
  • Enkelt att arbeta självgående och i grupp
  • Du talar och skriver flytande svenska och engelska

Meriterande om du även har:
  • Arbetslivserfarenhet inom något IT-relaterat område
  • Programmeringserfarenhet
  • Haft IT/el-relaterade hobbyprojekt med Raspberry Pi, Arduino eller liknande


Kursstart: 10 januari 2022

Sista ansökningsdag: 21 november 2021

Placering för arbete: Göteborg

Utbildningsort: Göteborg*

Studietid: Heltid, 08:00-17:00

* Kan komma att ske på distans. Vi följer FHMs rekommendationer.

Vi går igenom ansökningarna löpande och platserna kan därför komma att tillsättas redan innan den sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt! Antagningsbesked ges senast den 20 december.

Vi ser fram emot Din ansökan!

För frågor eller mer information är du välkommen att kontakta Lovisa Åsgården på e-post lovisa.asgarden@se.experis.com .

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Liknande jobb

Liknande jobb