It-specialist inom Windows server och klienthantering

Rekryterare
Atea
Plats
Östersund, Luleå, Stockholm, Göteborg
Annonserat
den 24 november 2021
Stängs
den 2 januari 2022
Ref:
148358
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Lockas du av att utmanas, utvecklas och vara en del av ett erfaret team med kollegor från hela landet? Just nu växer vi och därför söker vi dig som vill arbeta på Atea som it-specialist inom området Windows Server och vill arbeta i driftleveransen till en av våra stora kunder. Vi söker främst dig som kan arbeta på plats i Östersund med då vi även arbetar remote så kan du utgå frånnågot av våra kontor i Luleå, Stockholm eller Göteborg.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Kort om oss på AMS, Atea Managed Services: Oavsett om kunden vill outsourca delar av eller hela it-driftenär vi på AMS våra kunders driftpartner där vi tillsammans med kund kontinuerligt utvecklar och ökar effektiviteten i it-organisationen vilket leder till att frigöra tid för våra kunder så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Vi på AMS har ett uppdrag att leverera en stabil och kostnadseffektiv tjänsteleverans. Det innebär såväl leveranser från eget datacenter som fjärrdrift av lokala installationer ute hos våra kunder. Vi finns på flera orter runt om i Sverige sådina kollegor kommer att finnas utspridda runt om i landet.

Din roll i laget

Vi söker dig som är specialist och vill ingå i vår nationella tjänsteleverans där du får arbeta med drift, förvaltning, spännande projekt och förbättringsarbete. Du kommer att ingå i ett större team och arbeta med drift av Windows server och klienthantering, dess tjänster samt applikationer gentemot en av våra större kunder. Rollen är bred och arbetsuppgifterna kan komma att variera vilket även innebär att du kan komma att arbeta med nyetablering, felsökning, övervakning och förbättringsarbeten kopplad till Windows server, applikationer och dess beroende tjänster.

Allt arbete sker i tätt samarbete med andra delar av vår tjänsteleverans såsom t.ex. tjänsteägare och datacenter- och klientspecialister. Du kommer att arbeta nära kunden och vara med på möten, planering och uppföljningar.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

"På Atea får du jobba med ett gäng jordnära och härliga kollegor med expertkunskap. Jag har sedan jag började lärt mig otroligt mycket tack vare fokus på kompetensutveckling och möjlighet att jobba med den senaste tekniken i spännande projekt." - Gustav, it-specialist

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som specialist ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, sätter kunden i fokus och strukturerar ditt arbete självständigt. Vi på Atea tycker det är viktigt att du vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

För att lyckas i tjänsten som specialist bör du ha följande erfarenheter:
  • Arbete iit-branschen och gärna från drift/övervakning
  • Microsoft Windows Server 2012-2019
  • SCCM
  • Applikationsdrift
  • Active Directory och/eller ADFS
  • Svenska och engekska i tal och skrift

Meriterande är:
  • Kunskap inom Virtualisering och VMware vSphere 6 och senare
  • Kunskap om server-hårdvara (HPE, DELL)

I den här tjänsten kommer duatt säkerhetsklassas och behöver därför vara svenskmedborgare.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Forss, funktionschef iÖstersund, via richard.forss@atea.se alternativt telefonnummer 063-14 08 06 . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb