Software Engineers [.NET Core] till ToFindOut

Rekryterare
ToFindOut
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 26 november 2021
Stängs
den 26 december 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du komma till en mindre organisation där du kan påverka, jobba i autonoma team med täta releaser som också är centrala för verksamheten och affären? ToFindOut, en branschledande scale-up inom bakgrundskontroller söker nu ytterligare Software Engineers som vill vara med och skapa morgondagens digitala, innovativa, säkra och skalbara lösningar. 

Låter det som något för dig eller någon du känner? Hör av dig!

 

På ToFindOut kan du förvänta dig:  

  • Att jobba brett med fullstack, enligt Scrum och med de senaste teknikerna
  • Ett familjärt bolag och platt organisation med korta beslutsvägar
  • Nära samarbete och direkt feedback från användarna
  • Arbeta kollaborativt med par- och mobbprogrammering
  • Inflytande i besluten och en accelererad personlig utvecklingskurva

 

ToFindOut:s teknikstack: C# / .NET Core / TypeScript / React / NoSQL 

 

Vi söker dig som är:

  • Tekniskt intresserad och nyfiken
  • Gillar par-/mobbprogrammering
  • Öppensinnad och kreativ
  • Ödmjuk och prestigelös

 

Meriterande är en akademisk examen inom IT/teknik samt ett intresse för CI/CD, design patterns och microservices. Du har god kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt, i både svenska och engelska. En bakgrundskontroll ett obligatoriskt sista steg i rekryteringen.
 

Är du intresserad av att få veta mer?

Kontakta Marcus Grahn, Rekryteringskonsult 070-669 00 28, marcus.grahn@idg.se. Vänligen ansök snarast med ditt CV eller LinkedIn-profil, så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt! Intervjuer/urval sker löpande.


Om ToFindOut

ToFindOut är Nordens ledande bakgrundskontrollbolag för företag och organisationer som vill kvalitetssäkra såväl rekryteringsprocess som fortlöpande regelefterlevnad inom personalområdet. Vår vision är att tillsammans skapar vi trygga arbetsplatser. Vår affärsidé är att leverera marknadens mest värdeskapande bakgrundskontroller. Detta gör vi genom att satsa på teknik och kompetens. Vi driver utveckling för både branschen och för våra kunders långsiktiga behov.

ToFindOuts kultur andas frihet och kreativitet där du får möjlighet att tillämpa dina tekniska specialistkunskaper, utvecklas samt påverka din roll och hur teamet arbetar framåt. ToFindOut sitter centralt i fräscha lokaler vid Norra Bantorget i centrala Stockholm.


Avdelning Software

Platser Stockholm


Skicka ansökan

Liknande jobb

Liknande jobb