CGI

Deltagare i Female Student Acceleration Program

7 dagar kvar

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm; Malmö, , Sweden
Annonserat
den 27 november 2021
Stängs
den 26 januari 2022
Ref:
J1021-4475
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Female Student Acceleration Program är ett exklusivt medlemsnätverk för tjejer och icke-binära med minst ett år kvar av studierna som vill lära sig mer om konsultyrket och få en kickstart på sin karriär. Som medlem blir du inbjuden till fem träffar under ett års tid på vårt kontor i Stockholm eller Malmö beroende på var du studerar. Under varje träff får du möta engagerade konsulter från CGI samt lära dig verktyg vi anser är viktiga för att få ett försprång i karriären.
De fem träffarna under året har olika teman där du kommer lära dig mer om samarbete, presentationsteknik, digitala tekniker och livet som konsult. Utöver detta kommer vi ha en AW-träff.

Dina framtida arbetsuppgifter

Under medlemsåret deltar du på fem unika träffar antingen i Stockholm eller Malmö. Du ingår i ett program där du och de andra studenterna träffas och utvecklas tillsammans, vilket skapar möjlighet för dig att utöka ditt nätverk då ni följs åt under hela året. Vi vill ge dig en plattform där du kan utvecklas både som person och student, så att du ska känna dig tryggare med dig själv när du ska ut i arbetslivet.
Programmet riktar sig till dig som har ett till tre år kvar på studierna vid programmets start och som har intresse av IT- och managementfrågor. Notera att detta är ett medlemsnätverk och inte en tjänst.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Skicka in ett CV och ett personligt brev/motivering varför du vill vara med i FSAP 2022 innan den 23 januari.

Har du frågor och funderingar får du gärna kontakta Mimmi Castmo på mimmi.castmo@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb