Systemutvecklare med dokumenterad erfarenhet Frontend

Plats
Sundsvall
Annonserat
den 27 november 2021
Stängs
den 25 december 2021
Ref:
0407adc6-e756-4fea-959b-82bd2a78a666
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba som senior systemutvecklare hos en av våra kunder i Sundsvall. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Ort: Sundsvall
Start: Omgående
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Sundsvall där du kommer att arbeta med systemutveckling. Mer specifikt innebär det att arbeta med front end-utveckling och utveckling av systemstöd.

Din profil

Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av systemutveckling och Angular och Typescript RxJS och en utbildningsbakgrund inom IT. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en riktigt god kommunikatör. Du är noggrann, kreativ och drivande. Du kommer vara del av ett team men du är också självgående och drivande inom ditt område. Dina kunskaper inom systemutveckling är både djupa och breda.

Det är meriterande om du:
  • har erfarenhet av prestanda, integrations och end-to-end tester av frontend.
  • Har grundläggande kunskaper inom CI/CD.
  • Har arbetat i motsvarande ramverk till Angular, t ex React och AngularJS eller VueJS.


Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?

Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb