Chef Operations Processledning

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm, Luleå, Malmö
Annonserat
den 25 november 2021
Stängs
den 19 december 2021
Ref:
148359
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Managed Services dig som vill jobba som chef för våra processledare med fokus på utveckling av medarbetare och verksamhet. Du kan utgå frånkontoretiLuleå, Stockholm eller Malmö.

Du kommer att få förmånen att ansvara för en viktig del i vår verksamhet där processledarna agerar både stöd och styrning i den dagliga operativa verksamheten. Du och processledarna sa mverkar både internt och externt med kunder samt leverantörer. Målsättningen för våra processledare är att ständigt förbättra leveransen och öka kundnyttan. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Vi söker dig med erfarenhet av att leda en processorienterad verksamhet inom IT-branschen och med ett genuint intresse för ledarskap. Du kommer att ha ekonomiskt ansvar och personalansvar för en grupp på 12 medarbetare, samt säkerställa kvaliteten inom ramen för gruppens uppdrag. Du är initiativtagande, engagerande, älskar utmaningar där du skapar struktur och har en god kommunikativ förmåga. Vidare är du affärsmässig med hög känsla för service, strukturerad och serviceinriktad i din framtoning. Verksamhetsplanering och förbättringsarbete är naturliga delar av tjänsten. I din roll rapporterar du till Chef Operations och ingår i Operations ledningsgrupp.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som Chef Operations Processledning ser vi att du är en person som lever våra värderingar och älskar att ta ansvar, strukturerar och förbättrar arbetet i ditt uppdrag med en utpräglad kan och vill attityd.

För att lyckas i tjänsten som Chef Processledning bör du ha följande:
  • Tidigare chefserfarenhet med personal och budgetansvar
  • Ett coachande och tydligt ledarskap
  • Erfarenhet av standard processramverk som med fördel tillämpas inom tjänstebaserad leverans
  • Förmåga att omvandla teoretiska processramverk till pragmatiska tillämpade processer med faktiska effekter som mål
  • Förmåga att se helheten, tänka långsiktigt, och ta taktiska och strategiska beslut
  • Erfarenhet inom support, drift eller förvaltning inom IT
  • God kommunikation muntligt och skriftligt i svenska och engelska
  • Möjlighet att resa i tjänsten
  • God kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

I den här tjänsten kan du komma att bli säkerhetsklassad och behöver därför vara svensk medborgare.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Adler, Chef Operations, via patrik.adler@atea.se alternativt telefonnummer 070-225 75 21. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll och tester, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb