Erfaren IT-tekniker inom infrastruktur

Plats
LINKÖPING
Annonserat
den 27 november 2021
Stängs
den 24 februari 2022
Ref:
202110450
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Centric söker nu flera erfarna tekniker till långsiktiga uppdrag hos flera av våra kunder. Uppdragen erbjuder mycket kreativa och spännande IT-miljöer där nya lösningar skapas tillsammans med engagerade och kompetenta teammedlemmar. Du arbetar i moderna uppsättningar med höga krav på säkerhet, stabilitet och flexibilitet.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Utvecklas i din karriär

Bra anställningsförmåner

Varierande arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kommer att variera och omfattar exempelvis:

 • Dagliga driftaktiviteter, serverpatchning och uppsättning av miljöer enligt beställning
 • Säkerhetshöjande åtgärder, "örat mot rälsen" för vad som är aktuellt imorgon
 • Automation och skriptning för att effektivisera arbetssätt
 • Drift och support på plats hos kunden


Din profil och kvalifikationer

Dig som vi eftersöker ska ha minst fem års erfarenhet av IT-infrastruktur i stora miljöer. Det är mer värdefullt med mer övergripande bred erfarenhet än djupgående specialisterfarenhet.

Du har flera års erfarenhet av flera områden nedan:

 • Windows Server/Linux
 • Cloud/Azure/AWS
 • Containerlösningar med Docker, Kubernetes, Jenkins m.m.
 • SCCM / MEMCM
 • Databashantering
 • Automation
 • PowerShell/Python/Bash


Har du en certifiering eller utbildning inom ovan områden är det starkt meriterande.

Personliga egenskaper
 • Driven och engagerad. Du kommer i flera fall ta dialog direkt med kund och ska kunna vägleda dem i den tekniska djungeln.
 • Lösningsorienterad och förstå uppsättningen på en övergripande nivå
 • Kommunikativ med god samarbetsförmåga


Uppdraget kan omfattas av försvarssekretess, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet. Vidare krävs körkort och att du har goda kunskaper i svenska och engelska - i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
​Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb