Digital Workplace Specialist

Rekryterare
Atea
Plats
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Annonserat
den 17 maj 2021
Stängs
den 16 januari 2022
Ref:
148021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea iSkåne en specialist inom DigitalWorkplace med fokus på sammarbetsplattformar som Exchange,Skype/Teams/SharePoint. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige medIT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

För att lyckas i rollen hos oss bör du ha följande kompetens:
  • Några års relevant arbetslivserfarenhet inomIT
  • Vanatt installera samt konfigurera IT miljöer
  • Förmåga att felsöka ochidentifiera lösningar på problem
  • Kunskap i bådeSvenskaochEngelska

Meriterandeär om du har kunskaper inom:
  • Exchange
  • Skype/Teams
  • Active Directory/AzureAD
  • PowerShell
  • ADFS/SAML/SSO
  • Säkerhet


Dina arbetsuppgifter

Vi arbetar i teamleveranser, delar erfarenheter mellan ossoch våra medarbetare har en stark sammanhållning. Du kommer bland annatattjobba med våra kunders förflyttningsresa från On-premtill Cloudochmed att säkra livscykeln runt användaren. Ibland sitter du i en rådgivande roll för att sedan jobba med design, konfiguration och förbättringsarbeten.Utbyta erfarenheter med våralokalaMVP/MCT kollegorför att bli en av våra ledande specialister inom Microsoft plattformen.

Vad söker vi hos dig

Nu söker vi dig med erfarenhetinomDigitalWorkplaceochhar arbetat medsupport, installationav Active Directory,Exchangeeller Skypesamt gjortmigreringarkopplat till Microsoft 365.Vi värdesätter dinsenioritetoch hunger att utvecklas inom området som inte bara handlar om teknik utan förståelsen för affären och kundens utmaningar och att skapa mervärden. Du är driven och kundfokuserad.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristian Andersen, Konsultchef, via kristian.andersen@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbetegenomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samlait-branschensstörsta hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb