CGI

Senior nätverksspecialist

Rekryterare
CGI
Plats
Luleå, Norrbotten , Sweden
Annonserat
den 30 november 2021
Stängs
den 29 januari 2022
Ref:
J0621-1740
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Varje dag är en härlig utmaning på CGI.

Hurdå? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling, både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver.

CGI söker nu en engagerad erfaren nätverksspecialist med bra förståelse av både traditionell nätverksinfrastruktur och molnteknologi, inom alla discipliner och teknologier. Även om det är en teknisk konsult som vi söker så värderar vi personliga egenskaper väldigt högt.

Har du ett teknikintresse som omfattar alltifrån olika typer av IT-miljöer till lösningar från publika molntjänster och artificiell intelligens. Här får du möjlighet att utveckla din kompetens inom IT med erfarna kollegor i ett av Sveriges största IT-tjänstebolag.

Vi erbjuder en möjlighet att jobba i ett engagerat och drivet gäng som bär på stor passion och entusiasm. Vi både stöttar, sporrar och lär av varandra hela tiden. Vi värdesätter initiativ och det ges möjligheter att ta plats, växa och skapa sin framtid hos oss på CGI.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att vara konsult på CGI innebär en varierande vardag, där man har chansen att jobba med några utav Sveriges och världens mest spännande kunder och projekt. Vi och våra kunder jobbar med alla tänkbara teknologier från klassisk mainframe till senaste molnlösningar.

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder där du blir en nyckelperson i våra spännande uppdrag. Du kommer jobba i alla faser från att ta fram, presentera och sälja in, designa, implementera och supportera lösningar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Utveckling av tjänster och innovationer
• Lösningsdesign och arkitektur
• Projektarbete och implementering
• Stöd vid problem och felsökning

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är nyfiken, vill utmana dig själv och andra i hur och vad som behöver göras. Du har en god förmåga att lösa problem och är duktig på att skapa goda relationer. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund.

Precis som vi, delar du med dig av din kunskap och expertis, är ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra.

Goda erfarenheter kring nätverk och infrastruktur ser vi som nödvändigt för att lyckas i rollen, likväl att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan redan idag, vi hanterar ansökningar löpande. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till jens.zettsjo@cgi.com.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.