CGI

Senior Infrastrukturspecialist

Rekryterare
CGI
Plats
Skellefteå, Västerbotten , Sweden
Annonserat
den 30 november 2021
Stängs
den 29 januari 2022
Ref:
J0421-1930
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Varje dag är en härlig utmaning på CGI.
Hurdå? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver.

CGI söker nu en engagerad erfaren Infrastrukturkonsult med bra förståelse av både traditionell IT-infrastruktur och molnteknologi, inom alla discipliner och teknologier. Även om det är en teknisk konsult som vi söker så värderar vi personliga egenskaper väldigt högt.

Har du ett teknikintresse som omfattar alltifrån olika typer av IT-miljöer till lösningar från publika molntjänster och artificiell intelligens. Här får du möjlighet att utveckla din kompetens inom IT med erfarna kollegor i ett av Sveriges största IT-tjänstebolag.

CGI erbjuder en möjlighet att jobba i ett engagerat och drivet gäng som bär på stor passion och entusiasm. Vi både stöttar, sporrar och lär av varandra hela tiden. Vi värdesätter initiativ och det ges möjligheter att ta plats, växa och skapa sin framtid hos CGI.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att vara konsult på CGI innebär en varierande vardag, där man har chansen att jobba med några utav Sveriges och världens mest spännande kunder och projekt. Vi och våra kunder jobbar med alla tänkbara teknologier från klassisk mainframe till senaste molnlösningar.

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder där du blir en nyckelperson i våra spännande uppdrag. Du kommer jobba i alla faser från att ta fram, presentera och sälja in, designa, implementera och supportera lösningar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Lösningsdesign och arkitektur
• Projektarbete och implementering
• Stöd vid problem och felsökning
• Utveckling av tjänster och innovationer
• Teknisk projektledning

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är nyfiken, vill utmana dig själv och andra i hur och vad som behöver göras. Du har en god förmåga att lösa problem och är duktig på att skapa goda relationer. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund.

Precis som vi, delar du med dig av din kunskap och expertis, är ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra.

Goda erfarenheter kring IT-infrastruktur ser vi som nödvändig för att lyckas i rollen, likväl att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
På CGI anser vi att framgång skapas av våra anställda. Hos oss blir du del av en spännande resa driven av innovation och flexibla lösningar för att skapa en överlägsen kundupplevelse. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang - för utvecklas du, så utvecklas även vi som företag.

Som en initiativrik aktör i vår bransch erbjuder vi en spännande arbetsplats. Du som medarbetare är delaktig i det stora, men även på din personliga nivå har du möjligheter att använda din kreativitet. Kort sagt så skapar vi tillsammans rum för oss att tänka nytt och tänka längre.

Vi erbjuder många olika karriärvägar och utvecklingsmöjligheter som sträcker sig över internationella marknader. Det viktiga är att hitta utmaningar som främjar den egna utvecklingen och som är i linje med CGI:s vision och mål bidrar till ökad kundnöjdhet.

Att arbeta tillsammans är det viktigaste för oss. Det är när vi delar kunskap med varandra som vi växer som företag och individer.

Tillsammans är vi framgångsrika och har möjlighet att skapa värde för våra kunder.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Ansök redan idag, vi hanterar ansökningar löpande. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till jens.zettsjo@cgi.com.

Vill du läsa mer om oss och vår enhet, kika gärna in på https://www.cgi.com/se/sv/cross-industries

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb