CGI

Säkerhetsarkitekt

4 dagar kvar

Rekryterare
CGI
Plats
Hela Sverige, , Sweden
Annonserat
den 30 november 2021
Stängs
den 29 januari 2022
Ref:
J1121-3452
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Treserva är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Treserva har idag en tredjedel av landets kommuner som kunder och vi siktar på att växa!

För att göra vårt team komplett söker vi dig som trivs i kopplingen mellan utveckling och säkerhetsfrågor. Välkommen att bli en del av vårt team där varje persons expertområde blir en del av vår framgång!

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss får du möjlighet att ingå i ett team där vi tillsammans fortsätter att utveckla vår tekniska plattform. Mobilitet, digitalisering och nya funktioner är i fokus hos oss, och gemensamt för dessa områden är säkerhetsfrågan. Det är här du kommer in i bilden!

Du kommer att jobba med säkerhet under hela utvecklingsfasen, alltså inom: design, utveckling, implementation samt efterproduktion. Men din blick på säkerhet coachar du teamet i arbetet med att lösa komplexa säkerhetsfrågor. Genom din tekniska erfarenhet har du en förståelse för våra befintliga legacy programvaror. En viktig del av ditt uppdrag är att identifiera gap i befintliga säkerhetsrutiner och hitta lösningar för riskminimering. På så sätt har du möjlighet att hjälpa teamet, och Treserva, att höja säkerhetsnivån.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Rollen inom Treserva består av många olika delar. För att trivas med detta bör du ha en egen proaktiv drivkraft och vara en person som är villig att kontinuerligt lära och växa i en komplex miljö. Du har ett sinne för detaljer och gillar att lösa problem, både på egen hand och tillsammans med andra. Hos oss blir du en del av ett mångkulturellt team där vi har möjlighet att lära av varandra och tillsammans arbeta mot ett gemensamt mål.

Vi ser gärna att du har:
• Kompetens kring säkerhetsgranskning av lösningsförslag ur ett mjukvaruarkitekt perspektiv.
• Erfarenhet av att bygga och förvalta system med security by design metodik
• Vana att stödja kring och förklara säkerhetsfrågor för andra arkitekter, utvecklare och beställare.
• Praktisk erfarenhet av utveckling i .Net core eller motsvarande.
• God förståelse för att arbeta med en agil arbetsmetod

Det är meriterande om du också har:
• Erfarenhet av att hantera automatiserade sårbarhetsmätningsverktyg så som Sonar och Cast, analys och prioriteringar av resultat.
• Kompetens inom SAML2, OATH2 och JWT tekniker
• Erfarenhet av säkerhetsfrågor i en containerbaserad miljö med microtjänster, så som exempelvis Kubernetes eller OpenShift
• Erfarenhet av DevSecOps arbete

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos CGI jobbar du på ett företag med kollektivavtal. Det garanterar goda arbetsvillkor och marknadens bästa pensions- och försäkringspaket. Utöver det har vi ett fint aktieköpsprogram där CGI matchar ditt aktieköp, krona för krona, vilket innebär att de flesta av oss är delägare i vårt bolag. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag har vi har ett vinstdelningsprogram samt en mycket förmånlig lösning kring föräldralön, för dig som blir föräldraledig under din anställning hos oss. Vår generella inställning till Work life balance är ytterligare ett exempel på hur vi ständigt försöker utveckla vårt erbjudande så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss på CGI.

Som anställd hos oss erbjuds du bla. dessa förmåner
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Mer om tjänsten
Vill ju jobba tillsammans med oss? Kul! Vi ser fram emot att få höra ifrån dig! Detta är en heltidstjänst (40 tim/vecka) med placering på vilket som helst av våra ca 30 kontor i Sverige. Om det fortfarande finns något som du funderar på så är du välkommen att kontakta Niloofar Varayan på 0701710833.

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hitta rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt! Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb