CGI

Manager BPO

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Stockholm, , Sweden
Annonserat
den 1 december 2021
Stängs
den 30 januari 2022
Ref:
J1121-3874
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Chef BPO (Business Process Outsourcing)
Vill du arbeta i en nyckelroll i en av de mest framgångsrika BPO leveranserna på Sveriges största IT-företag? Vi söker nu en chef till vårt BPO för lön. Vi arbetar med den egenutvecklade produkten POL.

Vår BPO verksamhet växer och moderniseras hela tiden. Vi arbetar med RPA och ny teknik för att hela tiden ligga i framkant. POL är ett HR- och lönesystem som utvecklas och förvaltas av CGI. Systemet hanterar alla viktiga processer inom lön och personalhantering som t.ex. rekrytering, anställning, löneförhandling och tids- och reseräkningsredovisning. Vi satsar mer än någonsin på att utveckla systemet både med förnyad teknik och nytt gränssnitt. Med hjälp av modern teknik bygger vi ett användarvänligt och värdeskapande system för några av Sveriges största företag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Tillsammans med ledningsgruppen leder du vår BPO leverans mot en eller flera kunder. Du har det fulla operativa ansvaret för din leverans. Till din hjälp har du ett mycket kompetent team som du har fullt personalansvar för. Du säkerställer rätt bemanning per leverans, sätter KPI:er och deltar i kunddialogen. Du är ansvarig för budget och uppföljning per kontrakt.

I denna roll ingår att säkerställa ett kontinuerligt förbättringsarbete av hela leveransen, förbättra våra processer, hitta best practise mellan leveranser och på så sätt driva vår BPO portfölj framåt. Du bidrar också i vår erbjudandeutveckling av hela BPO affären. Du deltar aktivt i framtagande och drivande av strategier (mål/visioner). Du har ett agilt tankesätt med lean-approach.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som brinner för att förändra och utveckla outsourcingverksamheter. Du kan omsätta strategier och visioner till reell förbättring. Du trivs i ledarrollen och gillar att ha ett omväxlande arbete med mycket dialog både internt och externt med våra kunder. Du kommer ha stort mandat gällande vår strategi och hur vi ytterligare förbättrar vår BPO verksamhet.
Vi vill att du har tidigare erfarenhet inom IT, process outsourcing och förändringsledning. Det är också bra om du arbetat inom HRM och eller lön. Vi tror att du har arbetat i en motsvarande roll ett par år.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder en utmanande och spännande roll med stort ansvar, du måste kunna göra tuffa prioriteringar och styra vår organisation med säker hand. Du måste ha erfarenhet och förståelse för business process outsourcing.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Låter detta som en intressant och utvecklande roll för dig?
Tveka inte, vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum så passa på att skicka in ditt CV så snart som möjligt. Om det fortfarande finns något du funderar över är du varmt välkommen att kontakta Eva von Haartman eva.vonhaartman@cgi.com.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb