CGI

Cloud Architect

5 dagar kvar

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 1 december 2021
Stängs
den 30 januari 2022
Ref:
J0521-0315
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Anser du, som vi, att framtiden ligger i molnet? Är du erfaren inom området och brinner du för att designa och implementera cloud miljöer och hjälpa företag med sina cloud-strategier? I så fall är det dig vi söker till vårt team i Göteborg!
Vi söker dig som är driven, positiv och en stjärna inom cloud. Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med regionens och Sveriges mest spännande kunder och projekt. Vi tror att du trivs i konsultrollen och har starkt kundfokus.

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som Cloud Architect kommer du arbeta nära våra kunder. Du kommer att designa, utveckla och förvalta säkra, skalbara och dynamiska lösningar med hög tillgänglighet för att skapa förutsättningar för våra kunder att uppnå deras affärsmål. Utöver ditt engagemang hos våra kunder kommer du få stora möjligheter att fördjupa dig inom verktyg, tekniker och metoder för ännu lite vassare inom ditt område.
CGI har kompetens som sträcker sig från IT management och projektledning till design och utveckling. CGI har även ett globalt närverk som gör att du kommer få tillgång till en gedigen kunskaps- och erfarenhetsbank.
Du kommer att vara placerad i Göteborg. Resor kan ingå i rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi söker dig om har deltagit i ett flertal verksamhetsnära projekt, i rollen som cloud-arkitekt. Vi ser att du har goda kunskaper inom både Enterprise-arkitektur och Cloud. Dina erfarenheter gör att du är van att fånga och dokumentera kundens behov, driva workshops, designa och rekommendera lösningar samt att stötta vid implementation av lösningar.
Vi ser gärna att du matchar flera av nedanstående kvalifikationer:
• Minst 5 års erfarenhet inom Cloud, i huvudsak som Cloud-arkitekt.
• Erfarenhet av att arbeta med Azure, AWS, hybrida moln samt tillhörande teknologier.
• Ha dokumenterad erfarenhet av migreringar till cloud
• Du har ett starkt driv, är bekväm i konsultrollen och har ett starkt kundfokus
• Talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

De uppdrag som du kommer vara aktuell för kan kräva att du behöver genomföra och godkännas i en säkerhetsundersökning i enlighet med den svenska skyddslagen. Utdrag från Polisens belastningsregister kommer att genomföras.
Meriterande
• Genomförda migrerings-projekt till något publikt cloud
• Erfarenhet inom Automation samt "infrastructure as code" i moln och hybrida molnmiljöer
• Certifieringar inom arkitektur och cloudarkitektur

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.
På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till christian.uddvik@cgi.com.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb