IT-tekniker 2nd line

Plats
ALINGSÅS
Annonserat
den 1 december 2021
Stängs
den 17 februari 2022
Ref:
202110596
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en supportfunktion inom IT-branschen? Har du erfarenhet av Windows Server med tillhörande tjänster? Då är detta en tjänst för dig! Centric söker nu 2nd line tekniker till uppdrag i både Alingsås och Göteborg.

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Bra anställningsförmåner

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

Som 2nd line tekniker kommer du att arbeta i vår kunds lokaler i antingen Göteborg eller Alingsås. Grupperingen ansvarar för att företagets kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur saker görs är viktiga ingredienser i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikationer och IT-plattformar. Som 2nd line tekniker supporterar du kunder per telefon och hanterar de mer avancerade felsökingsärendena.

Dina arbetstider kommer att vara ett rullande schema med varierade skift. Schemat innebär 24/7-support men du arbetar mestadels dagtid.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en supportfunktion inom IT-branschen. Du har goda kunskaper i Windows och Microsoft-produkter och behärskar följande tekniker:

  • Office 365 och Azure
  • Switching, routing och brandväggar
  • Windows Server med tillhörande tjänster


Förutom ovan så behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du innehar även B-körkort.

Vi söker dig som trivs i en kombinerad roll där du arbetar tekniskt och samtidigt har mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du drivs av att hitta en lösning. Du trivs med att stötta dina kollegor i mer komplexa problem och coachar gärna dina medarbetare i det dagliga arbetet. Vidare har du en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.