IT-projektledare

Plats
Göteborg
Annonserat
den 2 december 2021
Stängs
den 31 december 2021
Ref:
d2a7630b-6ac3-4fcc-8300-e4d6fdd16b1e
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Letar du efter ett stimulerande jobb som bjuder på utmanande arbetsuppgifter och öppnar upp för utveckling? Uppskattar du att arbetet är väldigt mångsidigt och möjligheten att utvecklas i yrkesrollen? Då har du kommit rätt. Nu finns chansen att jobba som IT-projektledare hos oss där du får möjlighet att använda dina kunskaper och vidareutvecklas. Vi söker IT-projektledare till Göteborg med omnejd. Låter det som något för dig? Ansök redan idag!

Att vara konsult hos oss på Experis
Du får vara med och bidra till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Om tjänsten

I rollen som IT-projektledare kommer du ha varierade uppgifter beroende på de projekt du arbetar med. Några av dina främsta arbetsuppgifter är att säkerställa genomförandet av projekt mot uppsatta behov, krav och mål. Som IT-projektledare är det viktigt att du på ett strukturerat sätt ser till att säkra grundläggande projektledningsaktiviteter på ett övergripande plan med planering, kostnad, risker, etc. samt samordnar den operativa leveransen utifrån estimerad omfattning, budget, tidsplan och kvalitet. Det bästa med den här tjänsten är att arbetet är väldigt mångsidigt och möjligheten att utvecklas i yrkesrollen!

Din profil

Vi välkomnar dig med några års erfarenhet inom projektledning att söka tjänsten, och ser även att du har IT-kompetens från tidigare sysselsättning. I många lägen kan det krävas att du ska förklara komplexa IT-lösningar på ett enkelt sätt för personer som inte har samma tekniska kompetens med sig sedan innan. Vi ser därför att du har lätt för att kommunicera med personer som har olika positioner i verksamheten samt gör detta på ett pedagogiskt sätt.

I övrigt söker vi dig som:
  • har universitetsexamen inom IT-området
  • har erfarenhet av projektledning
  • är en social person med ett genuint intresse av människor och hur man skapar bästa förutsättningar för team och organisationer att möta sina utmaningar
  • är prestigelös och villig att prova olika angreppssätt för att lyckas
  • har goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har relevanta certifieringar.

Har du några frågor?
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på "Ansök nu". Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ebba Folkesson som är kandidatspecialist i Göteborg på: ebba.folkesson@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb