Projekt-/förvaltningsledare IT till Precio Fishbone

Rekryterare
Experis
Plats
Västerås
Annonserat
den 2 december 2021
Stängs
den 18 februari 2022
Ref:
40a0364b-fa51-4bd8-97c8-867454d94700
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Om Precio Fishbone Precio Fishbone är ett bolag som utvecklar kundanpassade IT-lösningar. Vi har spetskompetens inom flertalet tekniska områden vilket ger oss stor insikt i vad våra kunder behöver och vill ha. Med stort engagemang skapar vi IT-system som uppfyller både ert syfte och behov. Vi lägger stor vikt vid att lära känna våra kunder och deras användare. På så vis kan vi skapa välanvända lösningar som användare uppskattar och som de vill använda ofta och över lång tid. Det är så vi bidrar till våra kunders framgång. Var med i vårt team! Vi tror på en arbetsmiljö där du trivs, får göra det du tycker om och kan utvecklas. Vi letar ständigt efter nya talanger som vill bli en del av vårt Precio Fishbone-team. Hos oss får du skickliga och trevliga kollegor, ny teknik och får arbeta med spännande kunder och projekt. Flexibilitet är viktigt och vi tror på eget ansvar och litar på varandra. Ibland jobbar vi ute hos kund och ibland på våra kontor, allt för att skapa en bra balans i livet

Om rollen
Som Projekt-/förvaltningsledare kommer du vara drivande i våra leveransåtagande och vara kundens givna kontakt såväl i som efter avslutat projekt. I rollen ingår även att skapa, upprätthålla och utveckla relationen till våra kunder. Du kommer att bli involverad i flera olika verksamhetsområden, men för att du även ska förstå vår leverans är det även en fördel om du har erfarenhet som systemutvecklare.

Ditt uppdrag kommer vara att agera projekt- och förvaltningsledare i våra kundunika applikationer, våra RPA (automatiserade) lösningar eller de projekt där vi använder oss av en CMS-plattform såsom Optimizly eller SharePoint. Uppdraget kommer även att innebära att maximera kundernas användande och upplevelse av Precio Fishbones prisbelönta digitala arbetsplats Omnia. Att delta i säljsituationer och agera offertstöd kommer också att vara en viktig uppgift i den efterfrågade rollen.

Varför detta jobb?
Att arbeta på Precio Fishbone ska vara roligt, utmanande och stimulerande. Du ska vilja utvecklas och du måste gilla kundrelationer och service. Du har möjlighet att vara med och påverka, att dina insatser bidrar till hur våra uppdrag går, hur nöjda kunderna är, hur företaget går och hur vi tillsammans utvecklas.

På Precio Fishbone bidrar varje enskild person till företagets framgång. Varje individ och detalj är lika viktig för att skapa en fungerande helhet och långsiktig hållbarhet. På så sätt skapar vi nytta och verkligt värde för våra kunder.

Placeringsort för denna roll är Västerås, alternativt Eskilstuna eller Örebro, du kommer i rollen att vara en del av projekt i hela Mälardalen. Vi finns på sju orter i Sverige och vår styrka är att vi ofta arbetar över kontorsgränserna för att kombinera rätt kunskaper för kundens och uppdragets bästa.

Om dig
Vi ser att du gillar och trivs med kundkontakt och har ett utpräglat sinne för service. Du är social och är en utpräglad relationsbyggare med ett stort hjärta.
Efter avslutad examen har du troligtvis jobbat några år som systemutvecklare och gått vidare som projektledare, testledare eller har en liknande roll idag. Du brinner för att agera i en bred och dynamisk roll i interfacet mellan att leverera tekniska lösningar, service och sälja in nya idéer till våra kunder.

Dina kvalifikationer:
  • Systemvetenskaplig utbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet av kundrelationer och projekt- eller förvaltningsledning inom IT-branschen
  • Behärskar både det svenska och engelska språket både i tal och skrift och är van att kommunicera på ett professionellt sätt med kontaktpersoner på alla nivåer.

Meriterande:
  • Kunskap inom Microsoft 365:s verktygslåda
  • Erfarenhet som systemutvecklare

Kontaktperson
Ansök via www.jeffersonwells.se . För mer information om rollen kontakta rekryteringskonsult Thomas Andersson på Experis IT, telefon 070-2769953.
Urval kan ske löpande, välkommen med din ansökan.

Liknande jobb

Liknande jobb