Systemspecialist till Västtrafik Göteborg

Rekryterare
Experis
Plats
Göteborg
Annonserat
den 3 december 2021
Stängs
den 22 februari 2022
Ref:
71972abf-6fbe-4861-9a30-2a38b43a85a5
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vill du vara en del av en verksamhet som är en förutsättning för att samhället ska fungera? Vill du vara med och göra hållbart resande till norm? Nu söker vi på Västtrafik en systemspecialist, till vår avdelning Trafiknära IT i Göteborg, som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar. Som systemspecialist har du en nyckelroll där du stöttar verksamheten med din specialistkunskap.

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västra Götaland. Varje dag reser 410 000 personer med oss. Det är ett uppdrag som är viktigt i det stora och det lilla, för varje enskild resenär och för att vår region ska utvecklas. Västtrafik ägs av Västra Götalandsregionen.

Rollen
Som systemspecialist är du en nyckelspelare där du tillsammans med dina kollegor säkerställer livscykelhantering av våra produkter såsom försäljningssystem, viserings-utrustning samt biljettsystem. Du har en viktig roll i att utvärdera våra system kontinuerligt för att stötta vår verksamhet med din specialistkunskap optimalt. Du agerar kravställare gentemot leverantören utifrån de behov som identifieras hos internanvändare, partners och resenärer. Vidare kommer du i din roll arbeta med utveckling där fokus ligger på livscykelperspektiv av IT-system samt omvärldsbevakning inom området. Avdelningen deltar i tvärfunktionella initiativ såsom utvecklingsuppdrag och utredningar.

Västtrafik som arbetsplats
Vi är många som jobbar på Västtrafik, med olika bakgrund och kompetens. Gemensamt har vi ett stort engagemang och en gemensam vision, en framtid där hållbart resande är en norm. Det händer alltid mycket hos oss. Vi växer och utvecklas i samklang med vad våra resenärer och samhället kräver av oss. Vi är vakna och nyfikna och i ständig förändring. Samtidigt har vi en arbetsplats med möjlighet till utveckling och fördjupning som erbjuder trygghet, stabilitet och goda förmåner.

Vem är du?
Våra medarbetare är olika. Alla behövs. Vi vet att olikheter berikar oss och gör oss bättre. Vill du vara med och utveckla det hållbara resandet i Västra Götaland? Då tror vi att du passar hos oss.

Vi söker dig som är van vid att arbeta som en del i ett team och ser ett agilt arbetssätt med ständigt lärande och leverans tillsammans som en självklarhet. Din personliga drivkraft är problemlösning och värdeskapande utan att göra avkall på struktur och kvalité. Som person är du nyfiken och prestigelös samt besitter en god social förmåga då du kommer att samarbeta med många olika delar av vår organisation och trafikpartners. Ett intresse för den samhällsnytta vi bidrar med är en viktig förutsättning för att lyckas i din tjänst.

Kvalifikationer
För den här tjänsten söker vi dig som har minst fyra års erfarenhet som utvecklare eller systemspecialist. Du har en bredd inom nätverk och databaser med teknisk förståelse för Infrastruktur och DBA-relaterade arbetsuppgifter. Vidare har du relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har en gedigen erfarenhet av komplexa IT-miljöer och har goda kunskaper inom nätverk, Windows och Linux.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Tjänsten är placerad på Västtrafiks kontor på Gullbergs strandgata i Göteborg.

Kontaktuppgifter och ansökan.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Västtrafiks räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Västtrafik. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Paula Skoglund på paula.skoglund@se.experis.com eller 0722-015 964.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast 26 januari!

Liknande jobb

Liknande jobb