CGI

Projektledare

Rekryterare
CGI
Plats
Jönköping, Jönköping , Sweden
Annonserat
den 4 december 2021
Stängs
den 2 februari 2022
Ref:
J0121-1047
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Nu söker vi ytterligare en projektledare till vårt kontor i Jönköping. Har du en ambition att fortsätta utvecklas? Då ska du söka dig till oss i Jönköping!

Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak i en platt organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha roligt på jobbet är något som är väldigt viktigt för oss och en balans i livet är en självklarhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektledare hos oss kan du komma att arbeta med olika typer av projekt, förstudier, offertarbete, verksamhetsutveckling, systemutvecklingsprojekt, transitions- och transformationsprojekt. Som projektledare är du ytterst ansvarig för att projektet levererar enligt överenskommen tidplan, budget och kvalitet. Vi söker dig som redan arbetat några år som projektledare.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi önskar att du:
• Har minst 3 års erfarenhet i rollen som projektledare, om du har mer är det meriterande
• Är en god kommunikatör och har lätt för att uttrycka dig i svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är också meriterande om du har:
• En projektledarcertifiering, t.ex. Prince, Props, PMP eller IPMA
• Scrum Master-certifiering
• Erfarenhet av kravanalys och kravhantering
• Erfarenhet av test och kvalitetssäkring
• Viss erfarenhet av programmering/utveckling och agila metoder

Är du den vi söker?

Vi tror att du som person är en driven problemlösare och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet tillsammans med ditt team! Vidare tror vi du är positiv och nyfiken, har lätt att kommunicera, kan hantera olika typer av individer och situationer och att du är intresserad av att lära känna nya människor. Du har en förmåga att alltid anpassa dig till din kunds verksamhet, arbetar ständigt för kundens bästa och håller vad du lovar.

Några av våra förmåner är
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.

Vill du jobba tillsammans med oss?

Strålande, då ser vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Andreas Andersson, Director Consulting Services, andreas.andersson@cgi.com. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer till denna tjänst och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.