CGI

.NET-utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Skellefteå, Västerbotten , Sweden
Annonserat
den 4 december 2021
Stängs
den 2 februari 2022
Ref:
J0521-0583
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som .NET-utvecklare hos oss på CGI får du utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att ta ditt nästa karriärsteg.

Hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Inom vår enhet Cross Industries har vi fått internationell uppmärksamhet för våra portallösningar och tillämpningar kring HoloLens och AugmentedReality (AR). Vårt mål är att ligga i framkant kring digital transformation för att med hjälp av IT på nya sätt kunna stötta våra kunders kärnverksamhet.

Vill du stå längst fram med oss? Just nu söker vi .NET-utvecklare till vårt kontor i Skellefteå!

Dina framtida arbetsuppgifter

Att jobba som utvecklare på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder, men främst från våra lokala kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer att jobba med systemutveckling med fokus på .NET och vi ser gärna att du har ett intresse för hela utvecklingsprocessen med kunskap inom kravanalys, enhetstest och dokumentation.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har erfarenhet av systemutveckling inom .NET och vill ta nästa steg i din utveckling tillsammans med oss. Grunden till allt är att du tycker om att skriva kod!

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder och uppdrag. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. På CGI vill vi att alla ska kunna vara sig själva men också se styrkan i att arbeta tillsammans.

För denna roll behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sök till oss redan idag, vi hanterar ansökningarn löpande. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till jens.zettsjö@cgi.com.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb