Förvaltningsledare som söker nya utmaningar? Vi på Atea Devops behöver dig!

Rekryterare
Atea
Plats
Luleå
Annonserat
den 3 december 2021
Stängs
den 31 januari 2022
Ref:
148376
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi på Atea Devops har ett stort behov av att förstärka vår avdelning som jobbar med förvaltning och produktutveckling.Vi fokuserar på förvaltning och vidareutveckling av kundunika lösningar men även på egna produkter. Ta chansen att bli en del av en organisation som värdesätter din egen utveckling och den gemensamma arbetsglädjen högt!

Din roll i laget?

Som förvaltningsledare ansvarar du för att leda arbetet inom ett förvaltningsobjekt så att leveranserna från förvaltningsobjektet fungerar på avsett vis och motsvarar kundernas och verksamhetens behov. I arbetet ingår bland annat att aktivt förbättra arbetssätt och systemlösningar samtinneha det operativa ansvaret för att leveranserna sker som planerat. Det är ett ansvarsfullt jobb som utförs under stor frihet. Vi utgår ifrån att du trivs med kundkontakt och att du har god förmåga att samarbeta och förmedla kunskap till andra. Duagerar utifrån ett problemlösningsperspektiv samt harkreativ och analytisk förmåga.Tillsammans med dina kollegor förvaltar och utvecklar du digitala verktyg och tjänster till att skapa värde för Ateas verksamhet och kunder. Du har ett nära samarbete med verksamheten genom processägare, produktägare, projektledare, leverantörer och andra nyckelfunktioner både inom och utanför Atea.

För att lyckas och trivas i rollen ser vi gärna att du har följande erfarenhet och personliga egenskaper
 • 2+ års erfarenhet som förvaltningsledare eller likvärdigt arbete
 • Erfarenhet av PM3 och/eller ITIL-ramverket
 • Mycket godförmåga att arbeta självständigt
 • Mycket god initiativförmåga
 • Hög förståelse för verksamhetsbehov
 • Stark kommunikations- och presentationsförmåga


Innehåll i tjänsten
 • Arbeta taktiskt tillsammans med verksamheten inom olika förvaltningsgrupper
 • Säkerställa leverans mot överenskomna krav och skapa affärsnytta
 • Ansvara för underhåll av interna stödsystem inom tjänsteområdet
 • Skapa, implementera och upprätthålla en kontinuerlig förbättringsplan för leveranser och tjänster
 • Se över och tillämpa bästa praxis


Vill du bygga framtidens IT med oss?

Vi lägger stor vikt vid att hitta "rätt" person som vi tror kan passa in i vår organisation. Har du andra kompetenser än de ovanstående men ändå tror att du är rätt person för jobbet? Tveka inte att höra av dig.

Har du frågorär du välkommen att kontakta Lars Heikkilä, konsultchef Atea Devops, via lars.heikkila@atea.sealternativt telefonnummer 070-372 20 77. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Atea Systemutveckling eftersträvar ett modernt och trivsamt arbetsklimat och värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb