IT-strateg

Rekryterare
Atea
Plats
Eskilstuna
Annonserat
den 3 december 2021
Stängs
den 18 januari 2022
Ref:
148374
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Drivs du av att utveckla verksamheter med hjälp av nya tekniska lösningar? Då kan det här vara drömtjänsten för dig! Atea Eskilstuna växer och söker just nu dig som vill jobba som konsult med fokus på strategier och förflyttningar. Som it-strateg kommer du att arbeta tillsammans med våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"Som it-strateg/-arkitekt hjälper jag våra kunder att ta nästa kliv inom deras digitalisering genom att hjälpa dem med sin kommande strategi, identifiera de verkliga behoven hos verksamheten ta steget ut i molnet eller vidareutveckla sin digitala transformation. Det kräver både förståelse kring tekniken, organisationen, människan men även fingertoppskänsla. Det är helt enkelt en väldigt rolig och utvecklande roll som jag inte ångrar att jag klivit in i." - Jenny Sandberg, it-arkitekt på Atea.

Din roll i laget

Du kommer att vara en del av Ateas virtuella team av it-strateger/-arkitekter som är en grupp som samarbetar nära, ger varandra energier, kompetens, utveckling och många roliga stunder. I rollen är det centralt att etablera Atea som en självklar värdeskapande partner hos våra kunder. Det finns ett stort mått av frihet i rollen där du styr din tid på det sätt du anser bäst för att nå Ateas och kundens mål.

I rollen kommer du att hjälpa våra kunder med utveckling av deras it genom att ta fram strategiska planer. Du kommer att leda workshops, föreläsningar, och intervjuer med syfte att fånga in behov och omsätta dessa i konkreta förändringsförslag som ligger i linje med verksamhetens mål. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Våra ledord är Laget för jaget, och det är så vi jobbar. Du skall vara en lagspelare som gillar att ta ansvar för din egen del i lagets prestation, men ser till helheten. Inom vår region kommer du ha de bästa kollegorna inom alla områden att ställa frågor till och ta hjälp av när det behövs, allt för att vi skall kunna hjälpa våra kunder på absolut bästa sätt. Det är en framgångsfaktor att du tycker om att röra dig i skiftande miljöer och att du har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar. En positiv inställning och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och att du känner dig bekväm med att prata inför andra människor är också bra förutsättningar för att bli framgångsrik. Ansök nu och kom till oss och berätta hur du med din kunskap och engagemang kan hjälpa oss att bygga vårt lag ännu starkare - tillsammans!

För att lyckas i tjänsten som it-strateg bör du ha följande kompetens:
• Arbetat inom it i ledande roller med stort ansvar som projektledare, förändringsledare, it-chef, förvaltningsledare eller liknande.
• Vara affärsmässig med god förståelse för verksamhet, ekonomi och affärer.
• Van att utforma rapporter och beslutsunderlag.
• Erfarenhet av att genomföra presentationer och workshops.
• Behärska svenska och engelska.
• B-körkort.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Nilsson, konsultchef, via fredrik.nilsson@atea.se alternativt telefonnummer 016-540 17 68. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb