ServiceNow-utvecklare till ICA Gruppen i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 3 januari 2022
Stängs
den 2 februari 2022
Ref:
6C32D2E6-2E0F-4BC0-9642-2E2A06607790
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss på ICA?

Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi på ICA tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för våra många kunder därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.

VI ERBJUDER DIG
  • Att bli en del av ett team som maximerar värdet i varje utmaning för att bemöta den ständigt omväxlande miljön
  • Möjligheten att jobba brett och utvecklas inom ServiceNow-plattformen
  • Tillfället att skapa värde för både kund och affär ihop med ett företag som alla har en relation till
  • En organisation med en vänlig och hjälpsam kultur med tydliga mål som delar med sig av sina med- och motgångar och lär av varandra för att växa tillsammans

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som ServiceNow-utvecklare kommer du arbeta med att skapa det bästa och smartaste crossfunktionella systemstödet över hela ICA koncernen. Vi ser ett ökat intresse för vår plattform och behovet av lösningar har ökat. Ett stort fokus framöver kommer vara att öka transformation och automation i ServiceNow-plattformen. Tillsammans med ditt team och verksamheten kommer du analysera, konkretisera krav, konfigurera och utveckla i JavaScript. Ambitionen är att hela tiden ligga i framkant och att utnyttja nya funktionaliteter i plattformen!

Inom ServiceNow Competence Center (SNCC) har vi utvecklat vårt agila arbetssätt och tillämpar DevOps inom våra utvecklingsteam. Det innebär att du blir delaktig i hela leveransen, från kravställning och utveckling till testning, release och förvaltning.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

I rollen som ServiceNow-utvecklare kommer du vara en del av DevOps-teamet SNCC inom ICA Gruppens avdelning IT Projects & Applications. Du kommer både självständigt och i grupp driva samt delta i utvecklingen och förvaltningen av ServiceNow-plattformen på ICA. Du kommer till ett team med kollegor som är stöttande och hjälpsamma. Gruppen uppskattar den sociala kontakten och att hitta på saker tillsammans. I rollen har du breda kontaktytor både till slutanvändare, kravställare, produktägare, projektledare och andra projektmedlemmar. Du kommer att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Solna Station med gym och motionsstationer tillhörande lokalen.

MER OM DIG

Som person har du förmåga att driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du uppskattar att arbeta i ett team och samarbeta med andra. Du är initiativtagande och vågar utmana både arbetssätt och dina kollegor. Då du har breda kontaktytor med flera delar inom verksamheten är det viktigt att du är kommunikativ och tydlig. Utöver det är du även lösningsfokuserad och räds inte att be om hjälp vid behov.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av utveckling, konfigurering och integrationer i ServiceNow-plattformen. Du är väl bekant med moduler som CSM, HR och ITSM. Meriterande om du utvecklat custom-applikationer med komplexa mailintegrationer i plattformen samt om du har certifieringar inom Implementation Specialist - ITSM, ServiceNow System Administrator, Certification - ITSM Professional, Flow Designer, Application Developer och ATF. Du pratar även flytande svenska och engelska i tal och i skrift.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb