Software Engineer till IMI Supply Chain Solutions

Rekryterare
Experis
Plats
Hässleholm
Annonserat
den 6 december 2021
Stängs
den 21 december 2021
Ref:
377dc134-c715-4f2c-a7d7-37bd7fa0d46a
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vill du hjälpa våra kunder att bli världsledande inom hållbar logistik? IMI är mitt i en innovativ tillväxtresa och har en spännande tid framför sig. En central del av resan är att ta vårt Warehouse Management System till nya höjder. För att lyckas med detta behöver vi nu utöka R&D-teamet med fler drivna utvecklare. Vill du hänga med på denna expansiva resa och utvecklas i en kreativ miljö där kunden alltid står i fokus?

IMI - Ett svenskt företag med internationella och marknadsledande kunder

Med ett engagerat team och tillförlitliga system för komplex varudistribution är IMI en snabbväxare inom hållbar logistik och lagerhantering. IMI:s helhetslösningar och expertkunskap inom området är centrala inom att automatisera och effektivisera distribution av snabbrörliga varor för internationella och marknadsledande företag. IMI:s kunder inkluderar några av de största grossisterna, dagligvaruhandlarna, apotekskedjorna och 3PL-företagen i Norden, Europa och Nordamerika.

Framtiden för IMI är ljus med en växande marknad och ökat fokus på effektiv och hållbar logistik. Antalet anställda på IMI uppgår till drygt 100 och under 2021 har antalet anställda ökat med 30%. IMI är en jämställd arbetsgivare som aktivt strävar efter mångfald och en inkluderande kultur. Ett exempel är den sedan länge jämna fördelningen mellan män och kvinnor, både bland personal och i ledningen.

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du att fokusera på att vidareutveckla och förbättra vårt Warehouse Management System (WMS), så som affärslogik, mobila klienter, Windows klienter, tjänster för bakgrundprocesser, integration och utskrifter. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka produktens utveckling. I arbetsuppgifterna ingår även underhåll av den befintliga WMS-funktionaliteten.

Du kommer arbeta i ett agilt team tillsammans med andra utvecklare, arkitekter och testare.

Din profil

Vi söker efter dig som brinner för programmering och vill vara med och aktivt driva vårt WMS till nästa nivå. Med hjälp av våra produkter vill du vara med och skapa hållbara och effektiva logistikflöden för att möta morgondagens krav tillsammans med våra kunder. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, ditt intresse och driv.

Mer konkret tror vi att du:
 • Har en relevant teknisk eftergymnasial utbildning inom till exempel datateknik, informationsteknologi, innovativ programmering, systemvetenskap eller motsvarande.
 • Har programmerat i .NET C# och har erfarenhet av databaser och SQL.
 • Är väl förtrogen med objektorienterad programmering.
 • Arbetar med Git för versionshantering.
 • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.


Det är meriterande om du:
 • Har några års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling.
 • Har erfarenhet av systemintegration, affärssystem och PL/SQL.
 • Har erfarenhet av test automation, continuous integration och release pipelines.
 • Har erfarenhet av Docker containers, microservices development och REST API.
 • Har erfarenhet av cloud infrastructure och infrastructure as code.
 • Har arbetslivserfarenhet från lager och logistik.Välkommen till IMI


Här råder övertygelsen att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. IMI är måna om att du har en balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas på jobbet.

Så här säger Niklas Rönnbäck, vd på IMI, om synen på bolagets viktigaste tillgång, sina medarbetare:
"Medarbetarnas kompetens kan inte överskattas och vi sätter definitivt människan före tekniken. Med Priveq som ägare ökar vi investeringarna i vår mjukvara, i försäljning och marknadsföring samt i vårt team. Det kommer stärka vår marknadsposition ytterligare och hjälpa våra kunder att utveckla mer effektiva och hållbara logistiklösningar". Han beskriver IMI:s företagskultur som "innovativ, samarbetsorienterad, jämlik och utvecklande".

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis, del av Manpowergroup. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christopher Weeks, 0727-28 54 30, christopher.weeks@se.experis.com alternativt Luka Jovovic, 072-205 88 87, luka.jovovic@se.experis.com .

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Liknande jobb

Liknande jobb