CGI

Finacial Analyst/Controller

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 7 december 2021
Stängs
den 5 februari 2022
Ref:
J1121-4002
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som Financial Analyst ingår du i ett högpresterande Controller Team. Du förväntas arbeta självständigt med ansvar för egna uppgifter, men också stötta våra ledare genom att sammanställa, analysera och följa upp finansiell information. Det innebär att arbeta proaktivt med analyser samt driva boksluts-, forecast- och budgetprocesser.

Dina framtida arbetsuppgifter

Den specifika rollen innebär att arbeta med intäkts- och kostnadskontroll i våra verksamheter som hanterar de olika IT-systemlösningar vi erbjuder våra kunder; i en komplex mix av kunder och kundkontrakt, leverantörskostnader, personalkostnader och investeringar. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Verksamheten är primärt i Sverige men finansfunktionen är global och det närmsta teamet är internationellt, så det är viktigt att du är bekväm med engelska som arbetsspråk. Vidare sker arbetet i högt tempo med många kontaktytor och rätt kandidat trivs och motiveras i en sådan miljö.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att söka rollen som Financial Analyst bör du ha studerat ett masterprogram inom ekonomi. Vidare är minst tre års arbetslivserfarenhet från roller som controller, managementkonsult, revisor eller liknande obligatorisk. Har du ledarerfarenhet eller har verkat i en internationell koncern och har erfarenhet från IFRS eller SOX är det mycket meriterande. Det är även meriterande om du har haft projektledande roller tidigare då tjänsten ger utrymme för processutveckling samt driva egna utvecklingsprojekt.

Som person är du analytisk, utåtriktad, förutseende och initiativrik. Du tycker om att skapa struktur i en dynamisk och snabbrörlig miljö och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du bör brinna för att arbeta med analys och rapportering samt vara drivande i förändring. Du kommunicerar väl, både på svenska och engelska, har hög social förmåga och är van användare av Excel och Powerpoint.

Du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en internationell organisation på en marknad i ständig förändring. Här är det högt tempo och vi lovar att du kommer utvecklas! Hos oss finns det flera sätt att bli framgångsrik.
Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade.

Vi ser fram emot din ansökan! Bifoga CV, personligt brev och betyg med din ansökan.
Start: Omgående enligt överenskommelse

KONTAKT
Anders Fogelquist, Finance Director, +46 70 499 17 71, a.fogelquist@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb