CGI

Projektledare ERP - Infor M3

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 7 december 2021
Stängs
den 5 februari 2022
Ref:
J1221-0260
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en erfaren projektledare som vill fortsätt din resa inom ERP och arbeta med spännande projekt hos en ledande aktör? Hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och utvecklas tillsammans marknadens vassaste konsulter.

Det finns ett starkt behov av professionell projektledning hos våra kunder som förflyttar sitt ERP system - Infor-M3 - in i molnet. IT-landskapet och framtida processer förändras och vi är med om att forma varje steg och följer kunden på resan för att säkerställa framgångsrika projekt.

Detta tillsammans med uppgraderingar och större förändringsprojekt hos våra kunder ställer höga krav på vår leverans och vi får i utbyte en enormt stimulerande vardag. Tillsammans med kunden leder vi en lyckad förflyttning och transformation för att möta framtidens behov.

CGI är ett internationellt IT-tjänstföretag, en av världens fem största IT-tjänstleverantörer, och finns representerade i merparten av världens kontinenter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektledare inom vår M3 enhet kommer du att arbeta med olika typer av projekt, förstudier, offertarbete, verksamhetsutveckling, systemutvecklingsprojekt, transitions- och transformation projekt. Som projektledare har du ett stort ansvar - du är ytterst ansvarig för att projektet levererar enligt överenskommen tidplan, budget och kvalité.

CGI söker dig som har arbetat ett par år som projektledare. Hos CGI har du en ovärderlig chans att styra din kompetens och utveckling mot en renodlad ERP PM roll. CGI är ett globalt företag där bara du själv sätter gränserna för din utveckling.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du har:
• En högskoleexamen inom IT, systemvetenskap, Civilingenjörsexamen och/eller ekonomi
• 3 - 5 års erfarenhet av att arbeta som Projektledare inom området ERP & Affärssystem
•Någon typ av Projektledarcertifiering, tex Prince, Props, PMP eller IPMA
• Är en god kommunikatör, analytisk, ledaregenskaper och har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift
• Vilja och förmågan att arbeta med kund- och affärsutveckling kombinerat med konsultuppdrag

Det är meriterande om du har:
• En SAFE-certifiering
• Erfarenhet av ERP systemet Infor-M3 eller Infor:s projektmodell IDM (Infor Deployment Method)
• Erfarenhet av branscher som Manufacturing, Food & Beverage, Retail, Distribution
• Erfarenhet av kravanalys och kravhantering

Vi tror att du är en person som gillar utmaningar och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet tillsammans med ditt team! Vidare tror vi att du är positiv och nyfiken, har lätt att kommunicera, kan hantera olika typer av individer och situationer och du är intresserad av att lära känna nya människor.

Du har en förmåga att anpassa dig till din kunds verksamhet, arbetar ständigt för kundens bästa och håller vad du lovar.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vad kan CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum är 2022-03-01. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till jan.berggren@cgi.com, 0709 766 333.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.