CGI

Sales Specialist - ERP

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Göteborg, Stockholm, Skåne , Sweden
Annonserat
den 7 december 2021
Stängs
den 5 februari 2022
Ref:
J1221-0432
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi vill vinna ännu fler affärer och utveckla våra kunder!

Därför söker vi just nu en Sales Specialist som vill utveckla strategiska relationer och leda kunder genom en genomgripande digitaliseringsresa där affärsprocessen står i centrum. Du har ett brinnande intresse för människor och för hur ERP förbättrar affärsprocesser och löser morgondagens utmaningar hos våra kunder.

Med både nya kunder och befintliga Infor M3/Cloudsuite-kunder som expanderar och förändras utvecklas vårt satsningsområde och ett redan starkt team behöver växa ytterligare för att möta en stark efterfrågan. Vi skapar värde i våra kundlösningar genom att kombinera djupgående verksamhets- och IT-kunnande. CGI är sedan många år Infor M3/Cloudsuite Partner och är med att forma morgondagens digitala ERP-landskap. Är du vår nästa Sales Specialist med förmågan att kanalisera hela vårt Infor M3 erbjudande till kunder i hela landet?
Våra kunder är eller kommer att bli användare av Infors produkter On-prem eller i Molnet. CGI är en betrodd partner för att hjälpa dem vidare i sin digitalisering på alla nivåer i bolaget. Vi har ett omfattande erbjudande för att kunna möta deras efterfrågan.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du är van vid att etablera och utveckla relationer på olika nivåer inom en större organisation och ser affärsnyttan av att dela med dig av dina kunskaper och insikt. Du vill vara den om kunden konsulterar för att ta nästa steg och ta en aktiv del i deras projekt.

Genom täta kontakter med dina kollegor som leder eller levererar i projekten säkerställer du att vi ständigt tillför ny insikt och kunskap i rätt skede. Att vi möter problem och frågeställningar med en leverans och laguppställning som är över förväntan.
Du har ett strategiskt tänkande och planerar för en långsiktig utveckling av kundens men samtidigt ser du till att nyttan för kundens verksamhet blir synliga idag och att vi tillför värde i alla stegen av processen.

Parallellt med att vara en ERP evangelist har du hela CGIs vidvinkel hos kunden och för ut hela utbudet av CGIs breda och marknadsledande produktportfölj.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har modet att ta kunderna och teamet till nästa nivå, som attraheras av att av gå in i partnerrollen mot kund och vågar utmana samtidigt som du bygger vidare på och utvecklar förhållandet.

Du värdesätter teamarbete och har förmåga att skapa förtroende hos både kund och kollegor. Vi ser att du sätter kundnyttan i centrum och är serviceorienterad samt att du har lika lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Du har förmåga att bryta ner kunden behov, som ständigt står i centrum, i hanterbara delar som möjliggör kommunikation och leverans på både affärs- och teknisk nivå.
Tidigare erfarenheter av roll med stor fokus på utveckling och proaktivitet i försäljningsarbetet är ett grundkrav. Du har mycket goda kunskaper inom verksamhets processer och något ERP verktyg som möjliggör din förståelse för att driva kundens utvecklingen tillsammans med våra kunder.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Malmö, Stockholm, Göteborg
För mer information, vänligen kontakta: Elin Persson, Vice President Consulting Services, e.persson@cgi.com,
Vi hanterar ansökningar löpande.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb