Tech Lead Produkt & Inköp till Adlibris Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 6 december 2021
Stängs
den 6 januari 2022
Ref:
3A0AF14C-DB86-4803-9E2B-B903FC7265C8
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Hos oss på Adlibris får du forma vår tekniska väg framåt med #C och .Net Core för ett av våra mest strategiska initiativ någonsin.

Här kommer du som Tech Lead involveras i hjärtat av vår affär. Du kommer tillsammans med skickliga kollegor påverka vår tekniska väg framåt med moderna tekniker inom C# och .Net Core i en transaktionstung och komplex miljö med stora mängder data. Med över 15 miljoner titlar är vi i ett spännande läge där din insats som Tech Lead kommer påverka vår resa framåt!

VI ERBJUDER DIG
  • En teknisk komplex miljö med mycket integrationer och höga krav på tillgänglighet.
  • En välkomnande miljö där du som nyfiken utvecklare har möjlighet att skapa något stort.
  • En IT-organisation med självorganiserande utvecklingsteam där vi tillsammans hjälps åt att nå våra uppsatta mål och visioner.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som Tech Lead för teamet Produkt och Inköp är du både operativ i utvecklingen med C#.Net Core och säkerställer att lösningarna går i linje med de arkitekturella riktlinjer som du är involverad i att ta fram. Teamet utvecklar och tillhandahåller masterdata för produkt samt ett inköpssystem. Vår tekniska miljö består av C#.Net Core, SQL samt APIer såväl internt som mot externa leverantörer. Vi utvecklar Azure Functions och App Services för att bygga vår tjänstearkitektur. Vi är en transaktionstung organisation med mycket data där du som Tech Lead är med i utformandet av hur vår masterdata ska tillhandahållas på bästa sätt för Adlibris framåt.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Närmaste teamet består fyra utvecklare och ni är en del av IT-organisationen på 60 medarbetare. Här jobbar ni agilt tillsammans med affären med fokus på samarbete och hållbara lösningar. Du har mycket kontakt med andra utvecklingsteam, Tech Leads, vår arkitekt, produktägare och kollegor från affärsorganisationen. Vårt mysiga kontor ligger centralt på Sveavägen 56, och vi jobbar både på plats och remote.

MER OM DIG

Vi söker dig som är utvecklare eller Tech Lead inom .Net idag och trivs med att både jobba operativt och strategiskt. Du behöver framförallt ha god erfarenhet av utveckling med C#.Net Core eftersom den största delen av vår utveckling är backend. Är du fullstack-utvecklare med kunskaper i JavaScript, React, Typescript och Node så är det utmärkt. Vi använder Azure Functions och App Services som vi hanterar i Azure Devops, så det behöver du också kunna. Du behöver också ha utvecklat APIer. Det är positivt om du har erfarenhet av transaktionstunga och affärskritiska miljöer och med ett modernt säkerhetstänk. Du är intresserad av arkitektur och "Clean code".

Som person vill vi att du liksom vi gillar att samarbeta, trivs med att dela med dig av kunskap och vågar ta egna initiativ. I rollen kommer du nyttja din kommunikativa förmåga då du samverkar med många inom Adlibris och ser helheten ur ett tekniskt perspektiv.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb