Applikationstekniker till SEK i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 6 december 2021
Stängs
den 6 januari 2022
Ref:
67056582-3F4C-4C16-8EA3-3D14DFCD0FDA
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du jobba brett i en specialistroll? Svensk Exportkredit erbjuder utvecklingsmöjligheter som Applikationstekniker!

Hos Svensk Exportkredit hittar du en systemmiljö i sitt eget slag. Vi i Application Operations-teamet är redo att välkomna en ny kollega som tillsammans med oss äger driften för våra affärskritiska system.

VI ERBJUDER DIG

SEK är det lilla stora företaget. Hos oss hittar du närhet och korta beslutsvägar, där alla medarbetare utgör en betydelsefull del av helheten. Du hittar också de tekniska och finansiella resurserna att satsa stort och tänka nytt, speciellt inom vår IT-organisation. Som applikationstekniker hos oss på SEK erbjuder vi dig:
  • Konkurrenskraftiga förmåner i ett bolag där din kompetens värderas högt
  • Att arbeta med en stor flora av system som tillsammans utgör de tekniska förutsättningarna för vår kärnverksamhet - att på ett hållbart och säkert vis finansiera svensk export både på hemmaplan och internationellt

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som applikationstekniker har du en bred roll. Du ansvarar för att i applikationslagret drifta och förvalta flera av våra finansiella affärssystem i Windows- och Linux-miljöer. Du jobbar tätt tillsammans med kollegor i och utanför teamet i hela vår systemmiljö, med fokus på att:
  • Genomföra löpande installationer och uppgraderingar
  • Deploya till produktionsmiljöer i Azure DevOps
  • Dokumentera, monitorera, felsöka och lösa problem i applikationsmiljöerna

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör Application Operations. Vi är ett team på 5 personer och arbetar nära infrastrukturteamet, tillsammans utgör vi SEK:s IT Operations. Vi kommer i november att flytta till nya lokaler på Kungsholmen. Just nu jobbar vi hemma, och kommer att vara flexibla även framåt med en hybridlösning med både hemarbete och att vi ses på kontoret.

Det vi trivs bäst med i att jobba i vårt team är att vi utgör en viktig funktion för hela verksamheten. Vi delar med oss av kunskap mellan varandra för att bli bättre i våra egna kunskaper, och tillsammans som grupp.

MER OM DIG

Vi söker dig som är erfaren inom drift och har arbetat med felsökning, monitorering, installationer och uppgraderingar - och som vill vidare till en verksamhet med riktigt spännande och komplexa miljöer. Du har jobbat i Windows- och Linuxmiljö och har erfarenhet av att jobba med och mot databaser. Vi jobbar bland annat med SQL och Oracle. Om du har Oracle-erfarenhet är detta positivt, likaså Azure DevOps där vi jobbar med deployer.

Det är meriterande med scriptkunskaper i ex. PowerShell. Branscherfarenhet av bank och finans, eller andra verksamheter som jobbar mot regelefterlevnad är ett plus.

Du hanterar snabbt problem och incidenter, och använder både tidigare erfarenhet och nya idéer för att komma fram till resultat. Du trivs i en roll där du samarbetar på ett prestigelöst sätt med andra då du eller dem behöver stöttning, och där du har en variation och bredd i uppgifter och ansvar.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb