Är du nyfiken på jobbet som Applikationstekniker?

Plats
Göteborg
Annonserat
den 7 december 2021
Stängs
den 24 december 2021
Ref:
5a71bfb7-b869-4ed5-a243-ca82df7668bf
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som Applikationstekniker hos ett väletablerat företag? Vi på Experis söker just nu en ny stjärna till en av våra kunder i Göteborg. Trivs du med utmanande arbetsuppgifter inom drift och underhåll samt applikationer? Då är detta tjänsten för dig! Vänta inte med din ansökan - tjänsten tillsätts löpande!

Att vara konsult hos oss på Experis
Du får vara med och bidra till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Om tjänsten

I rollen kommer du att tilldelas en grupp av applikationer där du ansvarar för att skapa relation och samarbete med kund samt leverantörer. Du levererar dokumentation, service och teknik. Du kommer regelbundet att träffa och följa upp med applikationsleverantörer och kundens representanter, både i deras företagsmiljöer och på distans. Du kommer även vara projektdeltagare i viktiga tekniska projekt för kunden och kontaktperson för kundens leverantörer.

Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp tillsammans med kunniga kollegor. Du kommer att arbeta med ett brett utbud av teknik och infrastrukturer/kundmiljöer.

Mer specifikt kommer du i den här rollen:
  • ansvara för hela applikationens tekniska delar och föreslå förändringar
  • bygga upp kompetens om applikationen samt dokumentera applikationen
  • hålla i löpande avstämningar med applikationsleverantören
  • hålla i avstämningar med kundens systemansvariga
  • föreslå automationsmöjligheter
  • vara behjälplig med teknisk presale och design och felsökning

Din profil

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med drift och underhåll, förbättringar och applikationer. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har:
  • erfarenhet av drift och förvaltning av molntjänster
  • tidigare har verkat i roller såsom drifttekniker eller applikationstekniker.

För att trivas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet i liknade roller och är specialist inom antingen SCCM, Azure, SQL, Citrix eller infrastruktur.

Har du några frågor?
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på "Ansök nu". Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ebba Folkesson som är kandidatspecialist i Göteborg på: ebba.folkesson@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb