Norsktalande supporttekniker

Plats
SOLNA
Annonserat
den 7 december 2021
Stängs
den 17 februari 2022
Ref:
202110724
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du social, driven och vill vidare i karriären? Drivs du av att hjälpa andra? Då har du kommit rätt! Vi på Centric söker nu efter en norsktalande supporttekniker till ett uppdrag hos vår kund som sitter i fräscha lokaler i Solna.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Uppdraget är på heltid och kommer att pågå tills vidare.

Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse

Varierande arbetsuppgifter

Utvecklas i din karriär

Bra anställningsförmåner

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete där kommunikation och IT kommer att stå i fokus. I rollen så kommer du att arbeta primärt med applikationssupport för företagets interna system. Som medarbetare i servicedeskteamet ansvarar du för att, tillsammans med dina kollegor, lösa supportärenden för företagets kunder. Du tar emot ärenden via telefon och mail. I rollen så kommer du att ha daglig dialog och uppföljning med företagets IT-leverantörer.

Du kommer också att delta i test och IT-projekt eller projekt i verksamhet där IT-kompetens behövs. Generalistkompetens och en nyfikenhet att lära sig nya saker är till stor fördel och kommer att behövas för att bemästra en spretig systemflora där gammalt möter nytt.

Du kommer att, tillsammans med dina kollegor, arbeta enligt ITILs processramverk och i rollen som servicedeskmedarbetare finns stora möjligheter att på sikt specialisera sig inom olika områden.

Din profil och kvalifikationer

Krav
Tidigare erfarenhet av teknisk support
Kunskaper i Windowsmiljö
Active Directory
Microsoft 365
ITIL
Norska och svenska - flytande i tal och skrift

Meriterande

  • Citrix & Exchange
  • Linux
  • Grundläggande kunskaper inom Windows Server
  • VMware
  • Engelska
  • Körkort B


Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. I takt med att du tar certifikaten så höjs även din lön. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb