IT-Projektledare

Plats
STOCKHOLM
Annonserat
den 7 december 2021
Stängs
den 16 februari 2022
Ref:
202110714
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till ett uppdrag hos en av våra kunder söker vi nu dig som är intresserad av moderna projektmetoder och utvecklingsmodeller och har minst 4 års erfarenhet som projektledare.

Tjänsten börjar som konsultuppdrag via Centric. Tanken är att anställningen senare ska ska gå över till kunden.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Bra anställningsförmåner

Varierande arbetsuppgifter

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare leder du både stora och små projekt från start till slut. Du är lyhörd för kundens krav och mål och du driver dina projekt effektivt och framgångsrikt hela vägen i mål. Du har en viktig roll i vår kundrelation och kommer att jobba nära våra kunder, interna team och säljare för att säkerställa projektleveransen.

Ett typiskt projekt kan vara att migrera en kund till vår driftsmiljö, vilket innebär installationer, kundkontakt, kontakt med 3-dje partsleverantör med mera. I rollen har du ansvar för att göra prioriteringar utifrån projektets förutsättningar och att säkerställa att projektplanen och budgeten följs.

Din profil och kvalifikationer

Som person är du positiv, engagerad, utåtriktad och kommunikativ. Du behöver både kunna tala med och förstå tekniker, styrgrupper och kunder. Du drivs av utmaningar som ställer krav på din erfarenhet och kreativa förmåga. Det bästa du vet är att motivera dina kolleger i en föränderlig miljö där du snabbt får sätta dig in i kundens behov.

För att lyckas i rollen som projektledare ser vi att du har:

  • Minst 4 års erfarenhet som projektledare inom IT-branschen
  • Övergripande kunskap inom nätverk (LAN, WIFI, WAN etc.)
  • Övergripande kunskap inom Microsofts produkter (Windows klient & server, AD, Exchange, Azure, M365 etc.)
  • Erfarenhet av projektledning inom hosting och/eller outsourcing
  • Relevant utbildning inom IT/projektledning
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift


Då du kommer att ha en roll som innebär mycket ansvar och stort inflytande, lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. I takt med att du tar certifikaten så höjs även din lön. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb