Systemansvarig Field Service till Bravida

7 dagar kvar

Rekryterare
Bravida
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 7 december 2021
Stängs
den 25 januari 2022
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du intresserad av verksamhetsnära system och har erfarenhet av att arbeta med komplexa lösningar? Vill du utvecklas och få ytterligare ansvar? Bravida erbjuder dig en spännande roll som Systemansvarig för företagets servicesystem vars utveckling och funktionalitet är viktig för bolagets framtida framgångar. Du får dessutom vara en del av ett växande börsnoterat företag som är rankad som en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Om tjänsten
Bravida är just nu inne i en stor tillväxtfas där de gör en transformationsresa och digital satsning inom hela koncernen. Detta innefattar bland annat att vidareutveckla och effektivisera företagets systemstöd.

Som Systemansvarig för Field Service tillhör du avdelningen ”Production Systems” som består av systemspecialister och systemansvariga med ett gemensamt uppdrag utveckla och ansvara för koncernens alla produktionsnära system. Bravida har ett existerande och välanvänt systemstöd som används inom serviceaffären i samtliga länder och är kritiskt för produktionen. Rollen är ytterst ansvarig för systemområdet Field Service och dess integrationer mot Bravidas affärssystem och processer. I samarbete med Systemspecialister säkrar du att systemet vidareutvecklas i enlighet med verksamhetens- och kundernas behov. Detta innebär även operativ och taktisk koordineringen, framtagning av roadmaps inom din domän samt att agera Single Point of Contact mot partners och systemleverantören kring förbättringsförslag och ny funktionalitet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att:

  • Förankra och driva processförbättringar tillsammans stakeholders inom Bravida och översätta behov i affärsplanen till framtida kravbild.
  • Delta i arbete med att driva den funktionella designen samt konfiguration av Field Servicelösningen vid förändringsbehov och planera och kommunicera förändringar genom Roadmaps.
  • Säkerställa att relevant dokumentation skapas och underhålls, både på funktionell och teknisk nivå samt att supportfunktionen har optimala förutsättningar för att kunna ge ett bra verksamhetsstöd.
  • Genomföra presentationer och demonstrationer av systemets funktionalitet och driva engagemang och användning tillsammans med andra nyckelfunktioner inom implementation.
  • Agera främsta kontaktperson gentemot systemleverantören samt följa upp och säkra att de upprätthåller en god leveranskvalité

Rollen ansvarar även för att Field Serviceteamet hanterar applikationsspecifik support/ 3rd linesupport och håller köer enligt verksamhetens förväntningar och SLA. Omvärldsbevakning och benchmarking av andra Field Servicelösningar relevanta för Bravida, ingår också i ditt ansvar.

Tjänsten är placerad på Bravidas trevliga och nyrenoverade huvudkontor vid Telefonplan.

Är det här du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat med komplexa och transaktionstunga system gärna i en roll som Systemspecialist eller Systemansvarig och som nu är redo att vidareutvecklas och ta ytterligare ansvar. För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du har en god vana av att arbeta med integrerade lösningar kopplat till olika system. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med FM-system eller system inom Field Service, men det är inte ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har förmåga att självständigt sätta dig in i komplexa lösningar och systemtekniska frågor. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av att omvandla behov från verksamheten till strukturerade systemkrav. Vidare är du en kommunikativ lagspelare som motiveras av att leda och driva frågor framåt med goda resultat. Du drivs och motiveras av eget ansvar och är duktig på att prioritera för att uppnå tydliga deadlines. Du har en god vana av att arbeta tvärfunktionellt och att utbyta kunskaper och erfarenheter kollegor emellan. Prestigelös, strukturerad, nyfiken, och affärsmässig är egenskaper som Bravida värderar högt.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb