Ledigt jobb som Systemutvecklare Backend i Sundsvall!

Förfaller i dag

Plats
Sundsvall
Annonserat
den 8 december 2021
Stängs
den 19 januari 2022
Ref:
b371e6c3-cd90-488f-aa0a-fcbf9fd2c1a7
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en systemutvecklare med några års arbetslivserfarenhet? Har du en passion för systemutveckling och en stark vilja att skapa förstklassiga systemlösningar? Vi på Experis söker just nu dig som vill arbeta som backend systemutvecklare hos vår kund i Sundsvall. I rollen kommer du att arbeta med backend systemutveckling tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ort: Sundsvall
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Rollen som konsult är både utmanande och rolig! I detta uppdrag kommer du att arbeta som systemutvecklare i ett utvecklingsteam inom produktområde produktion och vårt förnyelsearbete. Du kommer även att ha täta kontakter med bla. systemutvecklare, testare och verksamhetens kravställare. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!

Vem är du?
Till den här rollen söker vi dig som har dokumenterad erfarenhet av C# och .NET Core. Du har även gedigen erfarenhet av Microservices och gärna Service Fabric eller Kubernetes samt Azure Service Bus eller motsvarande.

Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en riktigt god kommunikatör. Som person är du social och glad, och ditt hjärta bultar lite extra hårt för systemutveckling. Dina kunskaper inom systemutveckling är både djupa och breda. I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet av Angular, Microsoft Azure och Azure Devops och Git.

Att vara konsult hos Experis
Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb