Ledigt jobb som systemtestare i Sundsvall!

Plats
Sundsvall
Annonserat
den 8 december 2021
Stängs
den 19 januari 2022
Ref:
6d385bf0-2098-442d-b4e0-d3e4155f63e4
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Experis söker just nu dig som vill arbeta som systemtestare hos en av våra kunder i Sundsvall. Vi letar efter dig som har flera års dokumenterad erfarenhet av komplex systemtestning. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Ort: Sundsvall
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att arbeta med tester hos en av våra kunder i Sundsvall. Mer specifikt innebär det att arbeta med olika verktyg i en komplex systemmiljö. Du kommer att ingå i ett större utvecklingsteam och blir en av fyra systemtestare, som också samarbetar med andra team inom vår kunds IT-avdelning .

Du behöver inte nödvändigtvis bo i Sundsvall då vi tillsammans med kund är öppna för distansarbete från annan ort, med introduktionsdagar på plats, samt med två-tre dagar per sprint på plats Sundsvall (Post Covid).

Din profil

Till den här rollen söker vi dig som har:
  • Flera års erfarenhet av komplex systemtestning.
  • Erfarenhet av tekniska tester med hjälp av olika testverktyg.
  • Erfarenhet av filhantering (Json) samt användning av API:er och skicka in och modifiera dess innehåll.
  • Erfarenhet av att upprätta testdokumentation.
  • Utbildningsbevis såsom ISTQB eller motsvarande dokumenterad kompetens.

Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en riktigt god kommunikatör. Som person är du social och glad, och ditt hjärta bultar lite extra hårt för att leda och utveckla andra. Dina kunskaper inom tester är både djupa och breda. I övrigt är det meriterande om du har grundläggande kunskaper inom Azure DevOps och TFS samt kännedom om blob storage och användning av Microsoft Azure Storage Explorer eller liknande.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?

Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .