Systemspecialist - Atea eShop

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 december 2021
Stängs
den 11 januari 2022
Ref:
148377
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Kista dig som vill jobba som systemspecialist med fokus på eHandel. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

eHandelsteamet inom Atea består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för digitalisering, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling.

Din roll i laget

I rollen som systemspecialist i eShop-teamet kommer du att arbeta med att utvecklingen av eShop sker på ett professionellt sätt i samklang med befintlig funktionalitet. Detta för att klara Ateas krav på en komplex beställningsportal av produkter och tjänster, såväl som ett stödsystem för andra lösningar i deras it-infrastruktur. Du kommer vara länken mellan verksamhetens behov och Ateas utvecklare, ett arbete som också innebär mycket samarbete med kollegor från övriga Ateabolag i koncernen. Till din hjälp har du ett av it-marknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Agera systemspecialist för Atea eShop samt ingå som systemspecialist i Ateas förvaltningsmodell för interna system.
• Utföra förvaltningsaktiviteter t.ex. hantera inkommande förfrågningar, utbildnings- och kompetens-höjande insatser samt dokumentation och information kring dessa.
• Leda eller delta i utvecklingsarbete eller projekt relevant för Atea eShop.
• Ha löpande kontakter av felanmälningsärenden och anpassningsspecifikationer.
• Ansvara för kravspecifikation, planering och leverans av projekt.
• Ur användarperspektiv fånga upp problem, behov och önskemål i verksamheten och i förekommande fall hos kund. Även proaktivt identifiera och föreslå förbättringar i befintliga lösningar.
• Fungera som bollplank mot utvecklingsteamen.

Vad söker vi hos dig

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Som person har du en utåtriktad personlighet med ett driv och vinnarinställning. För att nå de höga målen har du ett analytiskt förhållningssätt med förmåga till självständig problemlösning. Vidare goda insikter i gränslandet mellan verksamhetens behov och teknikens möjligheter. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som systemspecialist bör du ha följande kunskaper:
• Minst tre års erfarenhet av kravanalys och kravspecifikation
• Minst tre års erfarenhet av it-projektledning och/eller systemutveckling
• Väl utvecklad analytisk förmåga
• God dokumentationsvana
• Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska
• Organiserad och noggrann
• Microsoft Office / Office 365

Meriterande kunskaper:
• Kunskaper inom SQL, HTML/CSS och XML.
• Vidare kunskap om it-infrastruktur, affärs- och transaktionsflöden.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Malm, Chef eShop,via andreas.malm@atea.se eller telefon 08 633 68 13. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb