Praktik

Rekryterare
Atea
Plats
Jönköping
Annonserat
den 6 december 2021
Stängs
den 18 januari 2022
Ref:
148380
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du nyfiken på hur det är att arbeta som konsult? Är du en lagspelare med stort driv och vilja att utvecklas som brinner för it? Just nu har du möjlighet att söka praktik hos oss på Atea Jönköping. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Under vårterminen 2022 kommer vi att ha möjlighet att erbjuda praktik inom it, exempel på områden är datacenter, kommunikation, Microsoft 365 och it-säkerhet. Innehållet på praktiken kommer att anpassas utifrån din profil, önskemål och ambition. Då våra medarbetare arbetar som konsulter sker en stor del av arbetet ute hos våra kunder. Vi är måna om att praktiken ska vara lärorik, utvecklande och trivsam för dig.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för trivas hos oss. Vi söker dig som är framåt vilket innebär att du är aktiv, nyfiken och tar initiativ. Du vill gärna lära dig mer och tycker om att utvecklas. Din samarbetsförmåga är god och du kommer lätt överens med andra. För att vara aktuell för praktikplatsen studerar du it, där praktiken är en del av utbildningen.Vill du bli en del av landslaget?

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Isaksson, konsultchef, via sandra.isaksson@atea.se alternativ 036 - 34 26 13 eller Ingela Wibeck, konsultchef, via ingela.wibeck@atea.se alternativ 036 - 440 18 59.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb