CGI

Projektledare med erfarenhet av kravarbete, Örebro

Rekryterare
CGI
Plats
Örebro, Örebro , Sweden
Annonserat
den 9 december 2021
Stängs
den 7 februari 2022
Ref:
J0921-0021
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du kunskaper inom projektledning? Har du dessutom erfarenhet av kravfångst och kravarbete? Då är detta rätt tjänst för Dig!

Vårt team i Örebro som idag består av specialister inom e-services och technology management, söker Dig som vill ta nästa steg.
Vi på CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Hos oss i Örebro finns ett gäng engagerade och trevliga konsulter som ser fram emot att få kanske just dig som sin nya kollega.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att jobba som Projektledare på CGI innebär en omväxlande vardag.
Här får du möjligheten att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden.
Vi deltar i och driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder, men främst från våra lokala kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har erfarenhet från att leda projekt och är van att arbeta med olika projektmodeller. Du kan flytande svenska och engelska samt har en akademisk examen som är relevant för rollen.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• projektledning inom IT eller IT-nära projekt
• användning av projektmodeller
• arbete med agila arbetssätt
• kravfångst, kravanalys och dokumentation av krav
• modellera komplexa system-nära krav och dess beroenden
• Samt erfarenhet av att dokumentera krav med användningsfall och user stories.

Det är meriterande om du är certifierad inom projektledning.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Ansökningarna kommer hanteras löpande. För mer information, kontakta gärna:
Stefan Pettersson, Director Consulting Services, 073-3982371, eller på stefan.pettersson@cgi.com

Om CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.