Kravanalytiker IT

Rekryterare
Carnegie
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 13 december 2021
Stängs
den 15 januari 2022
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett stort intresse av att bryta ner, förstå och översätta verksamhetsbehov till tydliga IT-krav? Har du finanserfarenhet och vill vara en länk mellan vår verksamhet och IT? Vill du vara med på vår digitala transformationsresa?  Svarade du ja på dessa frågor? Då kan du vara den person vi söker.

 

Carnegies övergripande roll är att sammanföra kapital och investeringsmöjligheter. På så sätt bidrar vi till en hållbar ekonomisk utveckling för privatpersoner, företag, institutioner, kapitalmarknad och samhället i stort.

 

Vi söker en kravanalytiker som kan skapa målbilder i gränslandet mellan verksamhet och IT med fokus på våra användares dagliga arbete via bankens digitala flöden. Du kommer ha ett agilt team som bas med möjlighet att också ta uppdrag som är mellan team i tidigare faser av utveckling och i förändringar. Samarbete med intressenter kommer ske brett i organisationen.

 

Det här är vi:

 

På Carnegies IT-avdelning i Stockholm arbetar idag runt 80 personer. Vårt uppdrag är att leverera IT-lösningar och professionella tjänster för att stötta företagets kärnverksamhet. Teamen jobbar enligt Scrum och vi inspireras av SAFE-ramverk i hela vår utvecklingsprocess, från portföljhantering till teamens sprintbacklogg. Personalen på IT är involverade i hela kedjan från idé till färdig produkt.

 

För att trivas hos oss behöver du ha ett stort engagemang, kunna driva på uppgifter självständigt och i grupp samt trivas i en föränderlig miljö. Vi erbjuder bra förmåner, en platt organisation, en modern IT-miljö och trevliga kollegor.
 

Ansvar och uppdrag:
 

Du kommer bidra i kravarbete som rör bankens finansiella flöden i IT- lösningar. Du kommer också aktivt att delta i testarbete, främst i verifiering av flödestester och systemtester som rör dina uppdrag.

Du kommer vara medlem i ett av våra agila team. Rollen ingår organisatoriskt i grupp med kravanalytiker, UX och DevOps.

 

Din profil
 

  • Erfarenhet av finansområdet och dess digitala flöden
  • Erfarenhet från kravarbete inom bank och finansbranschen
  • Arbetat strukturerat med krav i en agil organisation
  • Har relevant utbildning ekonomi och/ eller systemvetenskap
  • Kompetens i att testa och verifiera lösningar
  • Gärna arbetat i Azure DevOps och Testplans
  • Kan uttrycka dig på svenska och engelska obehindrat i tal som skrift

 

Vad vi erbjuder dig
 

Som anställd på Carnegie erbjuds du möjligheten att utvecklas och förvärva värdefulla kunskaper tillsammans med de bästa och mest erfarna experterna och specialisterna inom respektive verksamhetsområde. I ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk arbetsmiljö där hög kvalitet prioriteras, ges anställda möjlighet till stort ansvar och att påverka resultat. Förutom ett spännande och utmanande arbete i en modern IT miljö där du har stor inverkan på hur din roll utformas erbjuder vi också ett brett utbud av konkurrenskraftiga personalförmåner.

 

 

Välkommen med Din ansökan!

 

Start: Snarast möjligt
Lön: Månadslön / Heltid
Placering: Stockholm (Regeringsgatan 56)

 

 

Vi önskar din ansökan senast den 15/01-2022

Ansök via www.carnegie.se/career. Vänligen bifoga CV och personligt brev. För att säkerställa ett objektivt urval använder vi oss i denna rekryteringsprocess av tester.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Helene Silebäck, Head of IT Business Analysts, på 0734-178634 eller HR Partner, Erik Gripler på 0734-179155
 

Carnegie värnar om mångfald och att ta tillvara människors olika erfarenheter, kunskaper och egenskaper. Utifrån dessa kan vi skapa en kreativ och utvecklande arbetsmiljö som ökar förutsättningarna att uppnå ett optimalt resultat.

Liknande jobb

Liknande jobb