Technical Account Manager till uppdrag i Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 december 2021
Stängs
den 24 februari 2022
Ref:
49891824-5d8f-4e88-b078-704608db3523
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Jobba som Technical Account Manager via Experis i Stockholm Just nu söker vi på Experis dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i data, IT och telekommunikation. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Arbetstider: Dagtid

Uppdragslängd: Tillsvidare

Omfattning: 100 %

Ort: Stockholm

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta med infrastrukturfrågor, digitala tjänster och support. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att jobba med service, support och drift av IT-miljöer och implementera IT-projekt i verksamheten. Du kommer att arbeta på ett stort och expansivt företag i Stockholm som är verksamt inom data, IT och telekommunikation.

Uppdraget erbjuder mycket goda utvecklingsmöjligheter där du kan växa i yrkesrollen och öka dina kunskaper.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med infrastruktur, digitala tjänster och support. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Ett starkt driv och intresse för IT är ett måste, stor vikt kommer även att fästas vid kommunikativa och sociala egenskaper. Vidare har du en stabil bakgrund inom IT förslagsvis som onsite-tekniker eller i en second line-roll, med god förmåga att kommunicera och arbeta med andra.

För att lyckas i rollen som Technical Account Manager ser vi att du har:
  • Ett konsultativt och rådgivande arbetssätt
  • Kompetens och god förståelse inom Microsofts plattfomar
  • En övergripande kompetens om nätverk och databaser
  • Viss erfarenhet av förändringsarbete i projektform


Det är meriterande om du är certifierad på en eller flera tekniker de senaste två åren.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet

Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Philip Erlandsson på Philip.erlandsson@se.experis.com