Supportingenjör/Teknisk Support

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 december 2021
Stängs
den 24 februari 2022
Ref:
1432e416-eedb-498a-947d-8d6956684777
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Brinner du för teknisk kundservice och att ge kunden den bästa tekniska supporten? Vill du arbeta i ett team med professionella kollegor som har kul på jobbet? Vill du arbeta i ett marknadsledande bolag? Vill du vara med att bidra till reduceringen av koldioxidutsläpp? Då är det här en möjlighet för dig!

Aidon är en väletablerad nordisk leverantör av teknik och tjänster för smarta elnät och smart energimätning. Sedan 2004 har vi hjälpt våra kunder, elnätsbolagen, att öka eldistributionens tillförlitlighet och att hantera de stora förändringar som pågår inom energisektorn på ett proaktivt sätt. Att öka intelligensen i energinätverk är vårt uppdrag. Vi utvecklar enheter och sensorer, system, anslutningslösningar, analysverktyg, applikationer och tjänster som möjliggör vårt kunder att ta hand om tillförlitlig energidistribution och fakturering. Med våra lösningar och genom sätt vi agerar på bidrar vi till effektiva energisystem med låga utsläpp. Som ledande innovatörer inom industrin har vi höga ambitioner att utveckla vår teknik och tjänsteplattformar för att skapa verkliga värde för våra kunder

Om tjänsten

Som supportingenjör/Teknisk Support hos oss på Aidons Service Desk kommer du att arbeta med teknisk kundservice av Aidons produkter inklusive enheter, radiokommunikation och centralsystem. Rollen kan även innefatta underhåll av systemmiljöer och/eller kundutbildningar. Du kan vara mer fokuserad på system- och IT-sidan eller på enhetssidan.
Du kommer att vara en del av ett team med professionella kollegor som hjälper varandra och har kul på jobbet. Teamet behöver nu utöka med ytterligare en kollega.

Vi söker dig som har:
  • Relevant universitets-/högskoleutbildning, gärna inom IT eller teknik eller motsvarande relevant utbildning. Alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
  • Erfarenhet av B2B (business-to-business) systemmiljöer och deras övervakning samt problemlösning, eg. inom teknisk kundtjänst
  • Erfarenhet av komplexa system som inkluderar olika delar (eg. devides, kommunikation, system och integration mot kund. Kunna lokalisera var problemet fins när kund kontaktar supporten.
  • Grundläggande erfarenhet av SQL
  • Erfarenhet av Microsoft Windows-servrar
  • God kommunikations- och koordinationsförmåga internt och mot kund

Vi ser det som meriterande med:
  • Erfarenhet inom energisektorn och tjänstebranschen.
  • Erfarenhet av ITIL
  • Erfarenhet av Azure (eller annan molnerfarenhet).
  • Erfarenhet inom några av följande områden: El, Teknik, elektronik, dataanalys, JSON, Python, PowerBI


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som kan arbeta självständigt och agera som en del av ett team. Du är inte rädd för att anta nya utmaningar och tycker om att nätverka och kan vara både oberoende och modig.

Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Vad vi kan erbjuda dig

På Aidon är människor och team vår viktigaste framgångsfaktor, vi erbjuder möjligheter till kontinuerligt lärande och utveckling. I det här jobbet har du stor chans att utveckla dina färdigheter och växa in i rollen.

Du kommer till ett välfungerande team där det finns ett stort förtroende för medarbetare och chefer.

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret i Solna, Gustav III:s Boulevard 42. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån finns.

Information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carina Eyoma, carina.Eyoma@se.experis.com .

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb