Frontend (React) - utvecklare till Handelsbanken

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 14 december 2021
Stängs
den 14 januari 2022
Ref:
5B18DE69-9096-42A5-A476-865760068BAB
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker en nyfiken frontend - utvecklare med bas i React och/eller Typescript men som också har kunskap om .NET (C#).

Är du en systemutvecklare som vill utveckla intelligenta system och skapa stort värde för både verksamhet och kund? Handelsbanken är en arbetsgivare som har en stark tro på individen och har du en stark egen motor är möjligheterna oändliga!

Här ges du en unik möjlighet att få jobba som fullstack - utvecklare med intressant teknik/arkitektur såsom Azure, Microtjänser, React / Typescript och .NET 6!

VI ERBJUDER DIG
 • Få ansvar och ägandeskap för hela utvecklingens livscykel från kundens behov till återkoppling på det vi levererat.
 • Arbeta med förbättringar av vår DevOps-pipeline.
 • Att utveckla enligt principen "you build it you own it"
 • Utveckla sofistikerade system som har direkt påverkan på hållbarhet samt kund- och verksamhetsnytta.
 • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet. Hos oss är alla lika viktiga och våra skilda bakgrunder och erfarenheter gör att vi alla kan bidra till verksamheten med olika perspektiv.
 • Prestigelös organisation
 • Karriärmöjligheterna bara en stor organisation med en stark tro och tillit till individen kan ge.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer att utveckla smarta system för rådgivarna för att möjliggöra kärnfulla möten med Handelsbankens kunder. Här kommer du bland annat att:
 • Möjlighet att ta en ledande roll avseende front-end.
 • Nyutveckla i .NET 6, React och Typescript
 • Vara med på en molnresa där allt nytt byggs, deployas och körs i Azure samt i .Net CoreAutomatisera processer för att underlätta för kund, verksamhet samt även för utvecklarna.
 • Innovera och testa nya lösningar tillsammans med teamet samt över teamgränserna.
 • Samarbeta med övriga webbutvecklare inom banken för att kravställa och utveckla bankens designsystem. Detta sker bla genom en gemensam utvecklingsdag var 14:e dag.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här kommer du in i ett team med en skattkista av kompetenser! Du tillhör verksamhetsområdet Rådgivning och kommer att ingå i ett av teamen i vårt rådgivningståg som idag består av ca 35 personer uppdelade i 4 team och tågledning. I ditt närmaste team ingår andra utvecklare, testare, Produktägare och Scrum Master. Du kommer även jobba nära UX.

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en planeringsperiod består av fyra utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång.

MER OM DIG

Vi tror att du är nyfiken och vill vara med och bidra till Handelsbankens förflyttning av teknik, arkitektur och arbetssätt! Vi söker dig som vill jobba som fullstack - utvecklare och har kunskap om .NET (C#) och bra kunskaper om React/Typescript samt utvecklat moderna webbapplikationer.

Vi tror även att du är en person som presterar som bäst när du får verka i en kultur där man delar med sig till varandra både i teamet och över teamgränserna. Du ser framgång som resultatet av ett effektivt samarbete och inspireras av att ta ansvar och driva förändringar genom ny teknik.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb