CGI

Applikationskonsult

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping, Norrköping, Östergötland , Sweden
Annonserat
den 15 december 2021
Stängs
den 13 februari 2022
Ref:
J0921-3349
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att delta i CGI:s aktiesparprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Genom vårt partnerskap med IFS har vi en stor efterfrågan på specialistkompetens inom området hos flera av våra kunder. Därför gör vi nu en strategisk satsning och söker dig som har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsprocesser och affärssystem. Vi söker dig som vill ta nästa steg i din utveckling och arbeta i en specialistroll inom IFS Applications.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Applikationskonsult kommer du arbeta i olika typer av uppdrag där du gör punktinsatser utifrån din specialistkunskap. Uppdragen kan handla om att lösa olika typer av problem hos våra kunder, uppgraderingar, uppsättningar eller kundanpassningar av systemet utifrån olika kravbilder.

I den här tjänsten får du möjlighet till en omväxlande vardag, både vad gäller arbetsuppgifter och kunduppdrag. Du får möjlighet att både lära dig nytt och utvecklas tillsammans med vår och våra kunders verksamheter, samtidigt som du får vara med och sprida din specialistkunskap.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till den här tjänsten söker vi dig som har flerårig erfarenhet inom IFS. Rollen innebär en omväxlande vardag och kontakter med olika kunder och därför behöver du ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer. För att trivas i vårt team bör du dessutom ha en affärsmässig inställning och ett stort eget driv.

Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Linköping, Norrköping

För mer information, vänligen kontakta: Carin Lindström, Director Consulting Services, carin.lindstrom@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den: 1 Oktober 2021
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb