CGI

Senior Testledare

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 15 december 2021
Stängs
den 17 januari 2022
Ref:
J1221-2092
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker dig som vill ligga i digitaliseringens framkant och tillämpa digitaliseringens alla möjligheter för att på djupet utveckla och stärka Göteborgsregionens företag och organisationer. Vi rekryterar nu kompetens kring branscherna tillverkande industri, fordonsindustrin, offentlig sektor, handel och energibranschen i Göteborg.

Just nu söker vi erfarna Testledare till olika spännande uppdrag för våra kunders räkning. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av test och testledning och som brinner för att hjälpa våra kunder att uppnå bättre kvalitet i sina digitala leveranser. Du har god kommunikativ och analytisk förmåga, är strukturerad, har teknisk förståelse och gillar att jobba nära kund.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Senior Testledare hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta med flera olika kunder och i många spännande leveranser. Du kommer att vara en del av vårt Test team på CGI som består av erfarna Testledare men också andra kompetenser inom test. I rollen som Senior Testledare kommer du att utmanas rejält i våra kunders digitala leveranser som många ligger i framkant med utveckling av den senaste teknologin och använda din fulla bredd och erfarenhet inom området test och kvalitetssäkring.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara Testledning av olika typer av tester t.ex. Funktionella-, Prestanda-, Säkerhets-, Manuella-, Automatiserade-, eller Acceptans Tester.
Du kommer testleda inom olika utvecklingsmodeller såsom Vattenfall eller Agilt.

Du kommer bl.a. att arbeta med att:
• Leda komplexa testprojekt för olika kunders räkning
• Ta fram Teststrategier och etablera nya arbetssätt för att förbättra kvalitetssäkringen
• Skriva Test- Planer och Rapporter, skapa Dashboards i olika testverktyg
• Säkerställa att förutsättningar för test är uppfyllda såsom resursestimering, testmiljöer och testdata
• Ansvara för Testdesign
• Ansvara för felrapportering
• Supporta olika utvecklingsteam i kvalitetsarbetet
• Införande och administration av olika testverktyg (ReQtest, Azure DevOps etc.)
• Ge rekommendation till produktionssättning baserat på testutfall
Du kommer att vara placerad i Göteborg och resor kan ingå i rollen i perioder. Vi söker flera Testledare/Konsulter och för att lyckas i rollen söker vi dig som är kommunikativ, självgående, analytisk och brinner för kvalitetsarbete.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi önskar att du har en kombination av följande:
• Relevant högskoleutbildning alternativt likvärdig utbildning eller erfarenhet
• Erfarenhet av att leda stora komplexa testprojekt
• Vana att hantera kundrelationer
• Erfarenheter av olika utvecklingsmodeller som Vattenfallsmodellen, Agil utveckling, Scrum
• Erfarenhet av testmetoder och ramverk t.ex. ISTQB, SAFe
• Erfarenhet av Testverktyg som t.ex. Azure DevOps, Jira, ReQtest
• Goda kunskaper i Svenska och Engelska både tal och skrift

Om oss
CGI är det största konsultbolaget inom digitalisering och verksamhetsutveckling i Göteborg med en global organisation i ryggen. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och ser det som självklart att dela med dig av kunskap för att få andra och även dig själv att växa och utvecklas.
Med våra gedigna kunskaper hjälper vi kunder inom såväl privat som offentlig sektor med att möta deras utmaningar på bästa tänkbara sätt. Vi som jobbar här har höga ambitioner och vi brinner vi för kreativa lösningar. Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön, förmåner och balans mellan fritid och jobb. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.
Mer information om våra förmåner:
Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI

Vi hoppas du vill du veta mer och ser fram emot att höra från dig.
Varmt välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb