CGI

Managementkonsult Cloudtransformation

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, , Sweden
Annonserat
den 15 december 2021
Stängs
den 17 januari 2022
Ref:
J1221-2054
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Drivs du av att effektivisera organisationer och lösa komplexa digitala och organisatoriska utmaningar? Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Som managementkonsult inom cloud söker vi dig som både kan arbeta med och vara med och utveckla vårt erbjudande inom strategiska samt praktisk rådgivning inom Cloudtransformation. Du blir en viktig del i vår fortsatta framgång och den resa vi gör inom Business Consulting på CGI.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina uppdrag som managementkonsult inom cloudtransformationer kommer att vara centrerade kring att hjälpa våra kunder röra sig mot molnbaserad infrastruktur både avseende moderna och äldre lösningar, där du kommer att vara spindeln i nätet mellan ledning, verksamhet och våra partners. Vi jobbar datadrivet med moderna verktyg samt partnerskap med alla de stora aktörerna för att på bästa sätt stötta våra kunder i deras transformationsresa från idé till resultat. Det kan exempelvis innebära mognadsanalyser, definition av processer och arbetsmetoder, portföljkartläggning, migreringsledning mm.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har en förmåga att få saker att hända, att snabbt kunna skapa en överblick över komplexa strukturer och att på ett enkelt sätt kunna dokumentera och visualisera lösningar på såväl svenska som engelska. Du vill bidra med din kunskap och är inte rädd för att sticka ut hakan.

Vi söker dig som har:
• Minst tre års erfarenhet av att arbeta med cloud i någon form; infrastruktur, applikationsportfölj, uppsättning, kostnadsuppföljning, förändringsledning eller dylikt
• Alternativt har du bakgrund som managementkonsult med en teknisk inriktning och ett intresse att fördjupa dig inom cloud
• Arbetat med personer på alla nivåer inom komplexa organisationer och är bekväm med att ta fullt ansvar för kritiska projekt och leveranser
• Relevant högskoleutbildning eller på annat sätt införskaffat sig hög kompetens inom området

Vad vi på CGI kan erbjuda dig:
Att arbeta hos oss på CGI innebär en möjlighet till en omväxlande vardag där du erbjuds utveckling som konsult i både globala och lokala kundleveranser, men alltid nära kund och dess verksamhet. Du får en stimulerande miljö där du får möjlighet att både jobba i kortare leveranser och stora långa åtaganden såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor. Hos oss trivs du bäst om du har en stor portion driv och en vilja att bidra till vår gemensamma utveckling samtidigt som du självständigt och professionellt driver kunduppdrag.

På CGI är vi leveransfokuserade och flexibla vilket ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig. Hos oss finns stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller söka dig till ledande befattningar. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

På CGI är vi kollektivavtalsanslutna, vi har förmånliga pensionslösningar, föräldralön, friskvårdsbidrag etc. Dessutom har du möjlighet att gå med i vårt aktieprogram där du som delägare får möjlighet att påverka samt att CGI matchar ditt bidrag upp till 3% av din månadslön.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb