Verksamhetsutvecklare inom kompetensutveckling till Ateas Sälj- och Tjänsteutveckling

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm, alternativt annat Ateakontor
Annonserat
den 16 november 2021
Stängs
den 18 januari 2022
Ref:
148345
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Atea Sälj- och Tjänsteutveckling har uppdraget att skapa rätt förutsättngar för att Ateas Sälj & Tjänsteorganisation på bästa sätt ska lyckas uppnå sina mål. Med hjälp av våra processer, vägledning, systemstöd, beslutsstöd och kompetensutveckling ska vi utveckla, inspirera och guida. Vi tar alltid stans i företagets övergripande planer och mål i de initiativ och projekt vi driver, nu närmast Ateas 2021 plan och kommande 2024 plan, vilket vi ser mycket fram emot att bidra till.

Vårt uppdrag är att genom en gemensam plattform bidra till inspiration och utveckling för våra konsulter, säljare, konsultchefer och säljchefer. Med olika utbildningsprogram och erfarenhetsutbyte ska vi skapa en stabil grund för utveckling på hemmaplan inom Atea. Målet är att ge konsult- och säljorganisationen rätt förutsättningar att skapaSveriges bästa kundupplevelse och därmedbranschens nöjdaste kunder. Exempel på utbildningsprogram som Kompetensutveckling skapar innehåll och genomför idag är Atea Affärsakademi, Atea Affärsskola för Konsultchefer, Atea Säljchefsnätverk och Affärsmannaskap för konsulter. Utbildningarna bedrivs digitalt eller fysiskt men utgår alltid på plats ifrån Stockholm.

Ditt uppdrag och fokus blir att utveckla och driva programmen och initiativen som riktar sig mot vår konsult- och tjänsteorganisation genom att:
  • Skapa utbildningsprogram och genomföra utbildningar i syfte att stödja Ateas strategi och mål
  • Ge insikter, skapa förutsättningar, utveckla våra målgrupper för att skapa Sveriges bästa kundupplevelse genom att utveckla våra medarbetare
  • Driva förändringsarbete genom utbildning och inspiration
  • Identifiera utbildningsbehov i samverkan med Tjänsteledning
  • Planera och leda framtagandet av våra program och skapa programinnehåll som går i linje med Ateas strategi
  • Genomföra utbildningar anpassade till våra målgrupper


Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet från konsultorganisationen, gärna från en ledande befattning. Du brinner för att se andra lyckas och din drivkraft ligger i att bidra till att Ateas lag utvecklas och uppnår nya höjder. Du har lätt för att inspirera andra och skapa relationer samt förmåga att också utmana där det behövs. Du är proaktiv och logiskt lagd och ser gärna utanför boxen för att hitta alternativa lösningar i din strävan att driva utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda utbildningar och du får mycket energi av att genomföra dessa tillsammans med ditt team. Det är också en självklarhet för dig att omvärldsbevaka, hitta trender samt hämta inspiration från utsidan. Du är nytänkande och har förmåga att hitta rätt anpassning för Ateas organisation.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Robert Arreman Chef för Kompetensutveckling via 08 633 66 67 alternativt robert.arreman@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Välkommen med din ansökan .

Liknande jobb

Liknande jobb