CGI

.NET-utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Eskilstuna, Södermanland , Sweden
Annonserat
den 16 december 2021
Stängs
den 14 februari 2022
Ref:
J1221-2306
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Gillar du att jobba med webb- och systemutveckling? Det gör vi också! Vårt team i Eskilstuna har nu flera nya spännande uppdrag och behöver förstärkning. Här får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv.

Vi har många kunder med intressanta webbplatser och jobbet blir aldrig enformigt eftersom varje webbplats har sina egna intressanta utmaningar när det kommer till problemlösning och vidareutveckling. Vi är en prestigelös grupp med glad stämning som gillar att ha kul på jobbet.

Du blir del av ett team med erfarna och duktiga kollegor som gärna delar med sig av tips och tricks. Vi vill att du ska tillföra ett nytänk med din personlighet och dina erfarenheter och vi ser fram emot dina idéer och ditt engagemang. Hos oss är du en teamplayer som är engagerad och delaktig i att hjälpa andra i teamet. Du utvecklas tillsammans med våra kunder och precis som oss så brinner du för att hjälpa viktiga samhällsfunktioner inom offentlig sektor - de som ansvarar för omsorg, vård, att få människor in i arbetslivet och ett tryggt öppet samhälle!
Vår ambition är att skapa en arbetsplats som passar dig oavsett vilken fas i livet du befinner dig i. Vi är därför väldigt måna om att se varje individ och vara lyhörda för vad som är viktigt för just dig, din utveckling och din personliga situation.

Dina framtida arbetsuppgifter
I din roll som utvecklare arbetar du i våra utvecklingsteam där ni tillsammans med kund utvecklar de allra senaste webblösningarna. Ni arbetar agilt med nyutveckling, vidareutveckling och förvaltning av webbaserade system. Arbetet bedrivs inhouse i våra team med flexibelt distansarbete. Du kommer att arbeta med Eskilstuna som bas.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med inriktning mot datateknik eller motsvarande samt minst 3-5 års erfarenhet av en roll som .NET utvecklare.
Utöver det är det meriterande men inget krav med erfarenhet av:

• Frontend-ramverk så som Angular, React, eller Vue.js
• .NET Blazor
• SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder
• CMS, såsom Sitevision, Episerver, SharePoint
• Vill och kan röra dig inom hela teknikstacken

Som vi alla vet så förändras teknologilandskapet i en snabb takt och därför värdesätter vi ett genuint intresse för teknologi och en vilja att lära sig nya saker. Givetvis kan ingen allt och kunskapsdelning är en självklarhet inom vårt team! Vi växer och blir mer kompetenta tillsammans. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system samt förstår helheten och de behov som finns. Du har även goda självledaregenskaper och god problemlösningsförmåga.

Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du är driven i ditt arbete och har en stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

Vill du bli en del av vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Heltidstjänst med flexible placering i Eskilstuna
Språkkrav: Svenska

För mer information, vänligen kontakta: Rami Hussein, Director of Consulting Services, rami.hussein@cgi.com.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb