Nätverksspecialist

5 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Halmstad
Annonserat
den 14 december 2021
Stängs
den 30 januari 2022
Ref:
148388
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Jag heter Kalle Persson och är konsultchef för Atea i Halland. Jag sökerdig som vill ta en plats i mitt team och tillsammans med oss förflytta våra kunder i deras digitala utveckling.Är du en lagspelare och vill jobba med intressanta uppdrag och de senaste teknikerna? Just nu söker vi på Atea i Halland dig som vill jobba som konsult med fokus på nätverk. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vår konsultgruppering i Halland som består av ca 15 konsulter inom olika expertområden.

I rollen kommer du att arbeta med både större och mindre kunder inom offentlig och privat sektor.Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen är:
  • Krav- och målbildsanalyser
  • Design av nätverksmiljöer
  • Delta i tekniska implementationer

Vad söker vi hos dig

Vi ser gärna att du har ett proaktivt förhållningssätt och gillar att söka lösningar i uppkomna problem. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas inom ditt tekniska område. Som konsult är det viktigt att kunna skapa goda relationer och ge ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som nätverkskonsult bör du ha följande kunskaper:
  • Djup kompetens inom TCP/IP, switching, routing och WLAN
  • Kunskap & erfarenhet av att arbeta med installation, konfiguration, administration och felsökning av nätverk och kommunikation
  • Erfarenhet av nätverkssäkerhet
  • Software-Defined Networking

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor omtjänsten är du välkommen att kontakta Kalle Persson, konsultchef, via kalle.persson@atea.se alternativt telefonnummer 073-862 27 93.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänligen notera att den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb