Systemadministratör till Strålfors i Ljungby

Rekryterare
Experis
Plats
Ljungby
Annonserat
den 17 december 2021
Stängs
den 16 januari 2022
Ref:
b6803186-edbf-4afb-9433-66579f77c021
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en driven och nyfiken Systemadministratör som gillar att effektivisera processer och korta leveranstider genom automation? Är du databaskunnig, och vill arbeta med infrastruktur i en modern och framåtlutad IT-organisation med stora utvecklingsmöjligheter, där dina goda idéer får gehör? Vi på PostNord Strålfors söker nu en självständig Systemadministratör som vill vara med på vår digitaliseringsresa.

Om tjänsten

I tjänsten som PostNord Strålfors nya Systemadministratör får du en bred och spännande generalistroll med ansvar för databas- och systemadministration samt automationsprocesser för vår leverans. På Strålfors genomgår vi just nu en förändringsresa och genomför en stor satsning med fokus på digitalisering och tjänsteorienterad leverans. Därför behöver vi växa och som ny Systemadministratör blir du en del av det här arbetet.

Du kommer att ta plats i ett team på nio personer som alla utgår ifrån Ljungby. Teamet är en del av vår stora nordiska leveransorganisation inom IT, där 130 personer arbetar. Arbetet präglas av stort tekniskt kunnande, tillit för medarbetarna och väl fungerande interna samarbetsytor. Vi arbetar framåtlutat och med agila metoder, med det kontinuerliga målet att leverera mycket god kvalitet och med hög produktivitet, med korta leveranstider. Här är det pågående automationsarbetet, som du blir en del av, en viktig del i att kunna korta leveranstider och få tjänstehjulen att snurra snabbare.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en DevOps-kultur med ITIL och SAFe som processtöd. Vår miljö är en blandning av Microsoft-lösningar, open source och molntjänster. Har du en annan bakgrund men är intresserad av att lära dig nya teknologier finns det i vårt team stora möjligheter att läras upp och utvecklas, genom både interna utbildningar, och inte minst med hjälp av och från dina kunniga kollegor, som bär på stor kunskap och erfarenhet.

Som Systemadministratör hos PostNord Strålfors får du möjligheten att arbeta med modern teknik i en miljö där utvecklingsmöjligheterna och vägarna framåt för dig som anställd är lika stora som varierade. Vi sköter all vår leverans internt, och i det lilla teamet i den stora organisationen får du vara med och ta beslut om teknik, plattform och processer. Hos oss får en god idé alltid gehör.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Konfigurera och installera Databastjänster så som MS SQL, Postgres mfl.
  • Konfigurera och förvalta databastjänster för containers/microservices.
  • Konfigurera och managera tjänster för File Transfer.
  • Skapa automatiserade lösningar för deployment och self service kopplade till Databastjänster och File Transfer.
  • Supportera, managera och monitorera dessa tjänster on-prem och i molnet.

Tjänsten utgår ifrån Ljungby, Malmö eller Alingsås, men du ges möjlighet att på deltid sitta remote.

Om dig

Hos oss på PostNord Strålfors är det inte bara viktigt vad du har för erfarenheter. Vem du är som person, är precis lika viktigt. För att lyckas i rollen som Systemadministratör behöver du vara nyfiken, lösningsorienterad och ha en vilja att lära mer och utvecklas. Du arbetar organiserat och strukturerat, driver dina processer och ärenden självständigt. Där samarbete behövs är du även en smidig och social lagspelare. Vi tror att du har två till tre års erfarenhet av liknande roll som systemadministratör eller en liknande roll inom infrastruktur, med leveransansvar. Har du en högskole- eller universitetsutbildning inom IT ser vi det som extra meriterande.

PostNord Strålfors - Din Digitaliseringspartner

PostNord Strålfors utvecklar och tillhandahåller kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter att skapa starkare och mer personliga kundrelationer. Med vår digitala plattform levererar vi sömlös kommunikation, oavsett vilka kanaler mottagaren kräver.

Läs mer om oss och våra lösningar HÄR .

PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen - en ledande leverantör av kommunikations- och logistiktjänster i Norden. Vi har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland och våra ca 700 medarbetare skapade 2020 en omsättning på ca 2 miljarder SEK. Vi erbjuder dig en kreativ miljö med erfarna kollegor. Du kommer att ställas inför tekniska utmaningar som är både stimulerande och lärorika. Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar PostNord Strålfors med Experis IT, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, alternativt jenny.flygare@se.experis.com eller Luka Jovovic på 072-205 88 87, luka.jovovic@se.experis.com .

Notera att urval kommer att ske löpande, varför du bör söka tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb